Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Kalaliemikuutio 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.2g2.2kcal0.5g0g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%3.2g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g14kcal1g0.8g0.4g0g
Valittu annoskoko20g7kcal0.5g0.4g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna10g4kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g36kcal2.6g2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181