Rahkapiirakka

POHJA

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kerma, kananmuna ja öljyseos nopeasti sekoittaen.

Levitä taikinaseos voideltuun, pyöreään paistovuokaan (halk. 30 cm).

TÄYTE

Sekoita maitorahka, kananmuna, sokeri ja maito keskenään.

Laita taikinan päälle persikat ja kaada seosen niiden päälle.

Paistetaan n. 200 asteessa 20-30min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho (Eldorado), annos 65g3.6g13kcal0.5g2.5g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma3.2g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.8g7.2kcal0g0g0.8g0g
Maitorahka, milbona (500g)4g2.7kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Nestemäinen makeutusaine (cologran)0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito hyla (Valio)1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persikka säilyke (Del monte), annos 100g4g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana39g66kcal2.8g7.2g2.8g0.2g
Valittu annoskoko20g33kcal1.4g3.6g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna10g17kcal0.7g1.8g0.7g0.1g
Arvot/100g100g168kcal7.1g18.4g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=57276