Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaurahiutale 20g75kcal2.9g11.4g1.5g2g
Vehnäjauho, sunnuntai24g85kcal2.9g17.3g0.5g0.7g
Mansikka, Tuore125g54kcal0.6g10.5g0.3g2.4g
Valkosuklaa panda, levy 130g25g140kcal2.1g13.8g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana460g1156kcal17.6g127.4g62.2g10.2g
Valittu annoskoko230g578kcal8.8g63.7g31.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna115g289kcal4.4g31.9g15.6g2.6g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.7g13.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569