Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.5g54kcal0.1g0g6.1g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 10g14kcal1.3g0g1g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g7.5g36kcal0.5g3.9g2g0g
Hermesetas-jauhe0.4g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen0.6g2kcal0.3g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana53g215kcal4.4g8.6g18.2g0.4g
Valittu annoskoko26g108kcal2.2g4.3g9.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna13g54kcal1.1g2.2g4.6g0.1g
Arvot/100g100g410kcal8.4g16.3g34.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=175038