Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 522g1792kcal53.2g365.5g6.3g18.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g201g211kcal11.8g29.9g5g33.1g
Sokeri 173g701kcal0g172.5g0g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.6g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g362g1663kcal1.8g1.8g184.3g0.2g
Kananmuna kuoreton 442g630kcal55.2g1.3g45.3g0g
Mustikka metsä- 723g318kcal3.6g46.3g4.3g23.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 803g515kcal25.7g38.7g28.1g0.1g
Sokeri 171g693kcal0g170.5g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka20g80kcal0g19.9g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g20g108kcal0g0.1g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6912g13493kcal304.6g1708.2g570.6g151.4g
Valittu annoskoko3456g6746kcal152.3g854.1g285.3g75.7g
Annoskoko puolitettuna1728g3373kcal76.2g427.1g142.7g37.9g
Arvot/100g100g195kcal4.4g24.7g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520