Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Lyydia54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste50g370kcal0g0g41g0g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g15g51kcal2g10.1g0.3g0.8g
Tattarijauho, Myllynparas100g340kcal13g67.5g1.7g5.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2g8kcal0g2g0g0g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Rice Dream, riisimaito25g12kcal0g2.3g0.2g0g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g56g19kcal0.3g3.6g0.3g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana694g2132kcal41g273.8g95.2g16g
Valittu annoskoko347g1066kcal20.5g136.9g47.6g8g
Annoskoko puolitettuna174g533kcal10.3g68.5g23.8g4g
Arvot/100g100g307kcal5.9g39.5g13.7g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=228915