Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0.1g0.4g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g4.7g22kcal0g0g2.4g0g
Kananmuna kuoreton 5.8g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Mustikka metsä- 9g4.1kcal0g0.6g0.1g0.3g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 11g6.7kcal0.3g0.5g0.4g0g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.3g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g175kcal3.8g22.2g7.8g1.8g
Valittu annoskoko45g88kcal1.9g11.1g3.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna23g44kcal1g5.6g2g0.5g
Arvot/100g100g195kcal4.2g24.6g8.6g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520