Minttuiset suklaacookiet

Rouhi suklaa ja karamellit karkeaksi rouheeksi.

Sekoita kuivat aineet.

Vatkaa voi ja sokerit ja lisää kananmunat.

Lisää kuivat aineet ja suklaarouheet.

Nostele kahdella ruokalusikalla 20 "kasaa" leivinpaperille . Paista 175 asteessa 10-15 minuutia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

G5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Fariinisokeri0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Stevia sokeri (Dansukker), annos 100g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.9g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.3g1kcal0.1g0.1g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Taloussuklaa, Fazer0.6g3.2kcal0g0.4g0.2g0g
Suklaasydän (Panda), annos 150g0.6g3kcal0g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10g41kcal0.6g4.8g2.2g0g
Valittu annoskoko5g21kcal0.3g2.4g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g10kcal0.2g1.2g0.6g0g
Arvot/100g100g412kcal6g48g22g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406005