Hollantilainen suklaakakku

HOLLANTILAINEN SUKLAAKAKKU (20 KAPEAA PALAA)

KAKUN VOI TEHDÄ JO VIIKON ENNEN TARJOILUA, KOSKA NÄIN KAKUN MAKU PARANEE JA SÄILYY HYVIN VIILEÄSSÄ
TÄMÄN KAKUN KANSSA SUOSITTELEN TARJOILEMAAN VATKATTUA KUOHUKERMAA, JOTA EI OLE MAUSTETTU LAISINKAAN.

IRTOPOHJAKAKKUVUOKA 26 CM VOIDELTUNA

200 GR TUMMAA SUKLAATA JA
200 GR VOITA/ MARGARIINIA -SULATETAAN KATTILASSA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ PARI KERTAA SEKOITTAEN.

3 MUNAA JA
2,5 DL SOKERIA VATKATAAN ILMAVAKSI VAAHDOKSI JA
3 DL VEHNÄJAUHOJA SEKOITETAAN VAAHTOON.

KAADA SUKLAA-RASVA-SEOS TAIKINAAN JA SEKOITA SE SILEÄKSI.

KAADA TAIKINA VUOKAAN JA PAISTA 175 ASTEISESSA UUNISSA N. 30 MIN.
HUOM! ÄLÄ PAISTA KAKKUA TÄYSIN KYPSÄKSI, SEN KESKUSTAN KUULUU OLLA KOSTEA.

JÄTÄ PAISTETTU POHJA VÄHÄKSI AIKAA VUOKAAN RAUHOITTUMAAN JA IRROITA MYÖHEMMIN.

LAITA JÄÄHTYVÄN KAKUN PÄÄLLE JOTAIN TASAISTA(ESIM.

LEIKKUULAUTA) ,JOTTA SIITA TULEE TASAINEN.

KAKUN KUORRUTUS:
KUUMENNA MIEDOLLA LÄMMÖLLÄ
25 GR RASVAA
150 GR TUMMAA SUKLAATA JA
1 DL KUOHUKERMAA.

-SEKOITA TASAISEKSI JA JÄÄHDYTÄ HIUKAN AIKAA.

LEVITÄ KUORRUTUS TASAISEKSI JA ANNA SEN VALUA REUNOILLE.

OTA KAKKU LÄMPIMÄÄN PARI TUNTIA ENNEN TARJOILUA

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

Cartsa81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1408g7521kcal69g732.4g450.7g0g
Voi 905g6568kcal10.8g3.6g736.1g0g
Sokeri 855g3471kcal0g854.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu724g913kcal79.7g2.2g65.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 785g2692kcal80g549.3g9.4g27.5g
Kuohukerma,valio,2dl362g1231kcal7.2g10.9g126.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g44791kcal493.4g4305.2g2776.4g55g
Valittu annoskoko5040g22396kcal246.7g2152.6g1388.2g27.5g
Annoskoko puolitettuna2520g11198kcal123.4g1076.3g694.1g13.8g
Arvot/100g100g444kcal4.9g42.7g27.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168213