Äidin Omenapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita keskenään kuivat aineet.

Sulata margariini ja lisää siihen vesi.

Vatkaa muna-sokeriseokseen vuorotellen kuivia aineita ja rasva-vesiseosta.

Kaada taikina vuokaan ja lohko omenat pinnalle.

Ripottele pinnalle 2tl sokeria ja 2tl kanelia.

Paista 200 asteessa kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta13g46kcal1.7g9g0.3g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 7.2g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sokeri 11g45kcal0g11.1g0g0g
Margariini 80%, Rainbow (Ravintoraisio oy), annos 4g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Vesi6.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 8.7g3.1kcal0g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana103g277kcal5.2g42.4g9g1.2g
Valittu annoskoko52g138kcal2.6g21.2g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna26g69kcal1.3g10.6g2.3g0.3g
Arvot/100g100g268kcal5g41.1g8.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310095