Mustikkapiirakka

Sekoita pohjan kuivat ainekset keskenään.

Lisää margariini ja muna, sekoita hyvin.

Levitä taikina voidellun piirasvuuan pohjalle ja reunoille.

Levitä mustikat tasaisesti pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset (kermaviili, 1 muna, sokeri ja vanilliinisokeri) keskenään ja levitä täytteen ainekset tasaisesti mustikoiden päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30-35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Miikkula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 8.2g28kcal0.8g5.7g0.1g0.3g
Kauralese, myllynparas kuitupit. ½dl, 18g3.1g3.3kcal0.2g0.5g0.1g0.5g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g5.6g26kcal0g0g2.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Mustikka metsä- 11g5kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.1kcal0.4g0.6g0.4g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g211kcal4.8g26.6g9g2.4g
Valittu annoskoko54g106kcal2.4g13.3g4.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g53kcal1.2g6.7g2.3g0.6g
Arvot/100g100g196kcal4.4g24.6g8.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138520