Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g180g2.5kcal0g0.5g0g0.4g
Leivinjauhe45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 270g926kcal27.5g189g3.2g9.5g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g90g126kcal12.6g12.6g3.1g43.2g
Vehnänalkio 45g162kcal13.2g13.9g4.5g6.3g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3330g1865kcal283g166.5g6.7g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss900g308kcal9g36.9g7.2g33.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13680g12586kcal1190.2g884.6g455.4g185.8g
Valittu annoskoko6840g6293kcal595.1g442.3g227.7g92.9g
Annoskoko puolitettuna3420g3147kcal297.6g221.2g113.9g46.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983