Mustikkapiirakka vhh

Kahdeksan annosta
(28cm pohjalle)

pohja

100g mantelijauhe
20g kookoshiutale
50g voi
1 munan valkuainen

täyte

250g rahka
2dl kermaa
1 kananmuna ja ylijäänyt keltuainen
mustikoita
makeutusjauhetta halutessa

sekoita mantelijauhe, kookoshiutaleet ja voisula.

Lisää lopuksi valkuainen.

Levitä piirakkapohjalle ja esipaista uunissa 175 astetta 10 min.

lado mustikat piirakkapohjan päälle ja kaada päälle
sekoitettu rahka, kerma, munat ja makeutusjauhe.

Paista uunissa n 1 tunti.

Resepti
karppaus.

Info sivuilta

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Harri29
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g63g376kcal15g4.1g33.9g0g
Kookoshiutale 13g83kcal1g0.8g8.1g2g
Voi, 1 tl, 5 g31g229kcal0.3g0.3g25.1g0g
Kananmuna kuoreton 188g268kcal23.5g0.6g19.3g0g
Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g157g91kcal14.1g7.8g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl125g426kcal2.5g3.8g43.9g0g
Mustikka metsä- 188g83kcal0.9g12g1.1g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1530g3113kcal114.6g58.8g263.4g16.4g
Valittu annoskoko765g1556kcal57.3g29.4g131.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna383g778kcal28.7g14.7g65.9g4.1g
Arvot/100g100g204kcal7.5g3.8g17.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186840