Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 11g14kcal1.2g0g1g0g
Sokeri 15g62kcal0g15.3g0g0g
Voi 9g66kcal0.1g0g7.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.7g2.5kcal0g0.5g0g0g
Voi 2.3g16kcal0g0g1.8g0g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini9g30kcal0.6g1.2g2.4g0g
Mantelirouhe, 1 rkl2.7g16kcal0.6g0.1g1.4g0.3g
Porkkana 19g6.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g517kcal5.2g59.6g27.8g1.6g
Valittu annoskoko81g258kcal2.6g29.8g13.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna41g129kcal1.3g14.9g7g0.4g
Arvot/100g100g319kcal3.2g36.8g17.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944