Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 10g69kcal0.1g0g7.7g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kaurahiutale 7.6g28kcal1.1g4.3g0.6g0.8g
Vehnäjauho, sunnuntai9g32kcal1.1g6.5g0.2g0.3g
Mansikka, Tuore47g20kcal0.2g4g0.1g0.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g10g53kcal0.8g5.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g437kcal6.6g48g23.6g4g
Valittu annoskoko87g219kcal3.3g24g11.8g2g
Annoskoko puolitettuna44g109kcal1.7g12g5.9g1g
Arvot/100g100g251kcal3.8g27.6g13.5g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569