Porkkanapiirakka

Vaahdota kananmunat ja sokeri, lisää joukoon voisula, porkkanaraaste ja vehnäjauhot, joihin on sekoitettu 1 tl ruokasoodaa, 1 tl leivinjauhetta ja 1 rkl kanelia.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.

Kuorrutus:
50 g voisulaa, tomusokeri, 1 tl vaniljasokeria ja 2 purkkia Hovi tuorejuustoa sekoitetaan massaksi ja levitetään jäähtyneen piirakan päälle.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.7g6.9kcal0g1.7g0g0g
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.3g1.8kcal0g0g0.2g0g
Tomusokeri 1dl=60g1.3g5kcal0g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Hovi tuorejuusto appelsiini1g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.3g1.7kcal0.1g0g0.2g0g
Porkkana 2.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g57kcal0.6g6.6g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g29kcal0.3g3.3g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g1.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g314kcal3.3g36.3g17.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=192944