Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g6g6.8kcal0g1.4g0g0g
Oliiviöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g93g183kcal23.3g0.7g9.8g0g
Maissi (makea), Rainbow144g115kcal3g18.7g1.4g5.3g
Kurkku 273g30kcal1.5g3.8g0.3g1.9g
Tomaatti 195g44kcal1.1g6.7g0.6g2.7g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 327g43kcal3.7g3.2g0.7g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2088g950kcal65.2g69g37.6g27.6g
Valittu annoskoko1044g475kcal32.6g34.5g18.8g13.8g
Annoskoko puolitettuna522g238kcal16.3g17.3g9.4g6.9g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618