Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g16g18kcal0.1g3.7g0g0g
Oliiviöljy 16g142kcal0g0g16g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g248g489kcal62g1.7g26g0g
Maissi (makea), Rainbow384g307kcal8.1g49.9g3.8g14.2g
Kurkku 728g80kcal4.1g10.2g0.7g5.1g
Tomaatti 520g118kcal2.9g17.9g1.6g7.3g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 872g113kcal9.8g8.5g1.7g10.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g2534kcal174g183.8g99.6g74.2g
Valittu annoskoko2784g1267kcal87g91.9g49.8g37.1g
Annoskoko puolitettuna1392g633kcal43.5g46g24.9g18.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618