Fetasalaatti

Jäävuorisalaattia
½-1 tomaatti
vajaa 10cm:n pätkä kurkkua
vajaa desi pakastemaissia
30-40 g kevytfetaa
kastike:
pieni tilkka öljyä
pieni tilkka balsamicoa
yrttisuolaa
mieleisiä yrttimausteita (esim.

Provencen yrttisekoitusta)
pippuria

1. Sulata maissi mikrossa, niin että se lämpenee
2. Pilko kurkku, salaatti ja tomaatti ja laita lautaselle.

3. Murustele feta ja ripottele se vihannesten päälle.

4. Lisää päällimmäiseksi lämmin maissi.

5. Sekoita kastikeaineet (kastiketta ei annokseen tarvita kuin todellakin noin 1tl) ja pirskottele kastike kaiken päälle.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 348 grammaa

Bicca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4g4.5kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Patros kevytfeta (Patros), annos 20g62g122kcal15.5g0.4g6.5g0g
Maissi (makea), Rainbow96g77kcal2g12.5g1g3.6g
Kurkku 182g20kcal1g2.5g0.2g1.3g
Tomaatti 130g30kcal0.7g4.5g0.4g1.8g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 218g28kcal2.4g2.1g0.4g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1392g633kcal43.2g45.8g25g18.6g
Valittu annoskoko696g317kcal21.6g22.9g12.5g9.3g
Annoskoko puolitettuna348g158kcal10.8g11.5g6.3g4.7g
Arvot/100g100g46kcal3.1g3.3g1.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81618