KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
22.08.2008 perjantai | 07:00:00 aamu | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 250g | 500g | 38kcal | 4.5g 18kcal 47% | 5g 20kcal 53% | 0g 0kcal 0% |
22.08.2008 perjantai | 07:00:00 aamu | Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl | 40g | 136kcal | 5.6g 22kcal 17% | 22.4g 90kcal 66% | 2.7g 24kcal 18% |
22.08.2008 perjantai | 11:32:47 aamupäivä | Riisi, basmati&thai, keitetty | 180g | 203.4kcal | 4.3g 17kcal 8% | 46.3g 185kcal 89% | 0.5g 5kcal 2% |
22.08.2008 perjantai | 11:34:12 aamupäivä | Kananpojan Rintafilee (Kariniem), annos 180g | 150g | 165kcal | 34.5g 138kcal 85% | 0g 0kcal 0% | 2.7g 24kcal 15% |
22.08.2008 perjantai | 11:34:41 aamupäivä | Parsakaali brokkoli (Fineli) | 120g | 42.1kcal | 5.5g 22kcal 64% | 2.3g 9kcal 27% | 0.4g 3kcal 9% |
22.08.2008 perjantai | 11:34:55 aamupäivä | Porkkana, keskikokoinen 65g | 74g | 20.7kcal | 0.4g 2kcal 9% | 4.4g 18kcal 85% | 0.1g 1kcal 6% |
22.08.2008 perjantai | 11:35:04 aamupäivä | Margariini 60%, keiju normaalisuolainen (Fineli) | 10g | 53.1kcal | 0g 0kcal 0% | 0.1g 0kcal 0% | 6g 54kcal 99% |
22.08.2008 perjantai | 11:35:39 aamupäivä | Chilikastike (Spise up), annos 100g | 15g | 29.3kcal | 0.1g 0kcal 1% | 7.1g 29kcal 99% | 0g 0kcal 1% |
22.08.2008 perjantai | 11:36:34 aamupäivä | Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio) | 100g | 70kcal | 12g 48kcal 68% | 3.5g 14kcal 20% | 1g 9kcal 13% |
22.08.2008 perjantai | 11:37:13 aamupäivä | Jaffa light, Olvi, annos 200 ml | 500g | 7.5kcal | 0g 0kcal 0% | 5g 20kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
22.08.2008 perjantai | 11:52:42 aamupäivä | Dallaspulla (irtomyynti) (Fazer), annos 85g | 85g | 280.5kcal | 6.4g 26kcal 9% | 34g 136kcal 49% | 12.8g 115kcal 42% |
22.08.2008 perjantai | 11:53:21 aamupäivä | Vesi | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 0.4% Laskettu kokonaisenergia 1049.6kcal Erotus 4.1kcal Kuituja 10.4g | 2274g | 1045.5kcal | 73.4g 294kcal 28% | 130.1g 520kcal 50% | 26.2g 236kcal 23% |