KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
22.02.2011 tiistai | 09:00:00 aamu | Vesi, vesijohtovesi (Fineli) | 700g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
22.02.2011 tiistai | 09:52:15 aamu | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 235g | 600g | 44.2kcal | 5.2g 21kcal 48% | 5.6g 23kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
22.02.2011 tiistai | 09:55:07 aamu | Hapankorppu (Fineli) | 10g | 33.8kcal | 1g 4kcal 13% | 6.1g 25kcal 81% | 0.2g 2kcal 6% |
22.02.2011 tiistai | 09:55:29 aamu | Joulukinkku, rasva poistettu | 150g | 258kcal | 44.6g 178kcal 71% | 0g 0kcal 0% | 8g 72kcal 29% |
22.02.2011 tiistai | 13:38:56 päivä | Olo jogurtti (Valio), annos 125g | 125g | 125kcal | 4.4g 18kcal 15% | 17.5g 70kcal 59% | 3.4g 30kcal 26% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:10 iltapäivä | Perunamuusi+voi, annos 100g | 100g | 115kcal | 2g 8kcal 7% | 20g 80kcal 70% | 3g 27kcal 24% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Soijarouhe, tumma, 30g | 11.86g | 38.3kcal | 5.9g 24kcal 62% | 3.6g 14kcal 37% | 0.1g 1kcal 1% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Kanamuna kuoreton, annos 100g | 18.64g | 26.5kcal | 2.3g 9kcal 35% | 0.1g 0kcal 1% | 1.9g 17kcal 64% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Soijakastike (Fineli) | 8.47g | 5.1kcal | 0.4g 2kcal 35% | 0.8g 3kcal 64% | 0g 0kcal 1% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha | 135.59g | 225.1kcal | 25.8g 103kcal 46% | 0g 0kcal 0% | 13.6g 122kcal 54% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49% | 3.05g | 7.6kcal | 0.4g 2kcal 37% | 0.3g 1kcal 29% | 0.2g 2kcal 34% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:25 iltapäivä | Rahkavalmiste (Ehrmann), annos 100g | 42.37g | 24.6kcal | 3.8g 15kcal 62% | 2.1g 8kcal 35% | 0.1g 1kcal 3% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:34 iltapäivä | Salaatti, salaattipöydän antimet, ei kastiketta (Fineli) | 200g | 91.1kcal | 1.9g 8kcal 9% | 11.8g 47kcal 54% | 3.7g 33kcal 38% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:43 iltapäivä | Raejuusto, rasvaton 0.3% (Arla) | 100g | 70kcal | 15g 60kcal 85% | 2g 8kcal 11% | 0.3g 3kcal 4% |
22.02.2011 tiistai | 16:05:55 iltapäivä | Oivariini, 60 (100g) | 10g | 55kcal | 0.1g 0kcal 1% | 0.1g 0kcal 1% | 6g 54kcal 99% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:13 iltapäivä | Näkkileipä, ruislese (Rainbow), annos 15.6g | 35g | 101.5kcal | 3.4g 14kcal 13% | 20.7g 83kcal 81% | 0.6g 6kcal 6% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Vesi, vesijohtovesi (Fineli) | 32.63g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Oliiviöljy (Fineli) | 0.27g | 2.4kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0.3g 2kcal 100% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Rypsiöljy (Fineli) | 2.2g | 19.5kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 2.2g 20kcal 100% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Vehnäjauho, sunnuntai | 2.72g | 9.5kcal | 0.3g 1kcal 14% | 1.9g 8kcal 81% | 0.1g 1kcal 5% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Ruokakerma, Pirkka 10% | 10.88g | 13.1kcal | 0.3g 1kcal 10% | 0.5g 2kcal 15% | 1.1g 10kcal 75% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1) | 0.6g | 1.7kcal | 0.1g 0kcal 13% | 0.1g 0kcal 26% | 0.1g 1kcal 61% |
22.02.2011 tiistai | 16:06:47 iltapäivä | Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow | 0.71g | 1.8kcal | 0.1g 0kcal 15% | 0.1g 0kcal 15% | 0.1g 1kcal 69% |
22.02.2011 tiistai | 18:00:00 ilta | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 235g | 300g | 22.1kcal | 2.6g 10kcal 48% | 2.8g 11kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
22.02.2011 tiistai | 18:00:00 ilta | Jäätelö, kaneliomena (Valiojäätelö), annos 50g | 150g | 300kcal | 4.2g 17kcal 6% | 37.5g 150kcal 50% | 15g 135kcal 45% |
22.02.2011 tiistai | 21:00:00 ilta | Hapankorppu (Fineli) | 10g | 33.8kcal | 1g 4kcal 13% | 6.1g 25kcal 81% | 0.2g 2kcal 6% |
22.02.2011 tiistai | 21:00:00 ilta | Joulukinkku, rasva poistettu | 100g | 172kcal | 29.7g 119kcal 71% | 0g 0kcal 0% | 5.3g 48kcal 29% |
Virheprosentti 1.8% Laskettu kokonaisenergia 1764.9kcal Erotus 31.7kcal Kuituja 20.9g | 2859.99g | 1796.6kcal | 154.5g 618kcal 35% | 139.7g 559kcal 32% | 65.3g 588kcal 33% |