KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
18.10.2008 lauantai | 11:49:00 aamupäivä | Kahvi rasvattomalla maidolla | 300g | 22.1kcal | 2.6g 10kcal 48% | 2.8g 11kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
18.10.2008 lauantai | 11:50:51 aamupäivä | Tonalin CLA-rasvahappovalmiste (1 kapseli = 1.4g) | 4.2g | 17.6kcal | 0.4g 1kcal 10% | 0g 0kcal 0% | 1.5g 13kcal 90% |
18.10.2008 lauantai | 13:21:00 päivä | Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk | 220g | 220kcal | 50.6g 202kcal 95% | 0g 0kcal 0% | 1.1g 10kcal 5% |
18.10.2008 lauantai | 13:22:55 päivä | Hedelmätäysmehu (Pirkka), annos 200g | 200g | 94kcal | 2g 8kcal 7% | 22g 88kcal 77% | 2g 18kcal 16% |
18.10.2008 lauantai | 13:34:00 päivä | MöllerinOmega-3 annos 2 kpl=2,4g | 2.4g | 17.8kcal | 0.5g 2kcal 10% | 0.2g 1kcal 5% | 1.7g 16kcal 85% |
18.10.2008 lauantai | 13:35:00 päivä | Lanttusose apetit pakaste 500g pussi | 100g | 23kcal | 0.7g 3kcal 12% | 4.6g 18kcal 80% | 0.2g 2kcal 8% |
18.10.2008 lauantai | 13:35:07 päivä | Porkkanasose (Apetit), annos 250g | 100g | 28kcal | 0.6g 2kcal 9% | 5.3g 21kcal 78% | 0.4g 4kcal 13% |
18.10.2008 lauantai | 13:35:58 päivä | Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki | 200g | 130kcal | 26g 104kcal 82% | 4.2g 17kcal 13% | 0.6g 5kcal 4% |
18.10.2008 lauantai | 15:08:00 iltapäivä | Kahvi rasvattomalla maidolla | 300g | 22.1kcal | 2.6g 10kcal 48% | 2.8g 11kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
18.10.2008 lauantai | 16:35:00 iltapäivä | Suomalainen naposteluporkkana (Pirkka), annos 100g | 250g | 75kcal | 1.5g 6kcal 9% | 14g 56kcal 84% | 0.5g 5kcal 7% |
18.10.2008 lauantai | 20:00:00 ilta | Hapankorppuja (Vaasan), annos 10g | 12g | 36kcal | 1.2g 5kcal 13% | 7.3g 29kcal 81% | 0.2g 2kcal 6% |
18.10.2008 lauantai | 20:00:00 ilta | Siideri, Golden Cap Strawberry, Sokeriton, 500ml | 1000g | 300kcal | 0g 0kcal 0% | 8g 32kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 27.6% Laskettu kokonaisenergia 713.7kcal Erotus 272kcal Kuituja 8.7g | 2688.6g | 985.7kcal | 88.6g 355kcal 50% | 71.3g 285kcal 40% | 8.2g 74kcal 10% |