KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Kananmuna kuoreton (Fineli) | 110g | 156.9kcal | 13.8g 55kcal 35% | 0.3g 1kcal 1% | 11.3g 101kcal 64% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 80g | 151.8kcal | 21.7g 87kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 7.2g 65kcal 43% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä (Fineli) | 20g | 45.5kcal | 1g 4kcal 9% | 3.5g 14kcal 32% | 2.8g 25kcal 58% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Kurkku (Fineli) | 45g | 4.9kcal | 0.3g 1kcal 26% | 0.6g 3kcal 64% | 0g 0kcal 10% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Lanttu (Fineli) | 50g | 14.4kcal | 0.5g 2kcal 16% | 2.3g 9kcal 73% | 0.2g 1kcal 11% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam (Fineli) | 10g | 34.1kcal | 2.7g 11kcal 31% | 0g 0kcal 0% | 2.6g 23kcal 69% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Nakki, uunissa (Fineli) | 10g | 25.1kcal | 1.2g 5kcal 19% | 0.1g 1kcal 2% | 2.2g 20kcal 79% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Pellavansiemen kokonainen/rouhe (Fineli) | 10g | 32.3kcal | 2.9g 12kcal 36% | 0.7g 3kcal 9% | 2g 18kcal 56% |
23.04.2010 perjantai | 08:00:00 aamu | Vesi | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
23.04.2010 perjantai | 11:00:00 aamupäivä | Nakki, uunissa (Fineli) | 35g | 87.8kcal | 4.3g 17kcal 19% | 0.4g 2kcal 2% | 7.8g 70kcal 79% |
23.04.2010 perjantai | 11:00:00 aamupäivä | Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli (Fineli) | 17g | 62kcal | 4.7g 19kcal 30% | 0g 0kcal 0% | 4.8g 43kcal 70% |
23.04.2010 perjantai | 11:00:00 aamupäivä | Vichy vesi (Novelle), annos 100g | 400g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
23.04.2010 perjantai | 14:00:00 päivä | Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli (Fineli) | 25g | 91.1kcal | 7g 28kcal 30% | 0g 0kcal 0% | 7.1g 64kcal 70% |
23.04.2010 perjantai | 14:00:00 päivä | Lanttu (Fineli) | 50g | 14.4kcal | 0.5g 2kcal 16% | 2.3g 9kcal 73% | 0.2g 1kcal 11% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Broilerifilee, marinoimaton | 180g | 192.6kcal | 41.6g 166kcal 87% | 0g 0kcal 0% | 2.7g 24kcal 13% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Pesto (Pirkka) | 10g | 58kcal | 0.4g 2kcal 3% | 0.4g 2kcal 3% | 6.1g 55kcal 94% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä (Fineli) | 30g | 68.2kcal | 1.5g 6kcal 9% | 5.3g 21kcal 32% | 4.2g 38kcal 58% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Paprika keltainen (Fineli) | 40g | 12.1kcal | 0.4g 2kcal 15% | 2g 8kcal 79% | 0.1g 1kcal 7% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Kirsikkatomaatti, suomalainen | 75g | 15kcal | 0.5g 2kcal 12% | 2.9g 11kcal 75% | 0.2g 2kcal 13% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Rucola, lautaselinen n. 30g | 20g | 3kcal | 0.2g 1kcal 29% | 0.4g 2kcal 58% | 0g 0kcal 13% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Vichy vesi (Novelle), annos 100g | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
23.04.2010 perjantai | 17:30:00 iltapäivä | Juusto, mozzarella (Fineli) | 15g | 39.1kcal | 2.8g 11kcal 29% | 0g 0kcal 0% | 3g 27kcal 71% |
Virheprosentti 1% Laskettu kokonaisenergia 1097kcal Erotus 11.3kcal Kuituja 10.6g | 2232g | 1108.2kcal | 107.8g 431kcal 39% | 21.3g 85kcal 8% | 64.5g 581kcal 53% |