KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:06 aamu | Makaronilaatikko, lihaton ja lihainen keskiarvo, sika-nauta (Fineli) | 350g | 370.1kcal | 19.4g 78kcal 21% | 43.7g 175kcal 48% | 12.3g 111kcal 31% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:22 aamu | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 300g | 99kcal | 9.9g 40kcal 40% | 14.7g 59kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:36 aamu | Cracotte (Jyväshyvä), annos 7.3g | 7.12g | 24.6kcal | 0.8g 3kcal 13% | 4.9g 20kcal 80% | 0.2g 2kcal 7% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:36 aamu | Tuorejuusto Aurinkokuivattu Tomaatti (Creme bonjour), annos 10g | 4.88g | 13.2kcal | 0.2g 1kcal 5% | 0.2g 1kcal 6% | 1.3g 12kcal 89% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:43 aamu | Cracotte (Jyväshyvä), annos 7.3g | 7.12g | 24.6kcal | 0.8g 3kcal 13% | 4.9g 20kcal 80% | 0.2g 2kcal 7% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:43 aamu | Tuorejuusto Aurinkokuivattu Tomaatti (Creme bonjour), annos 10g | 4.88g | 13.2kcal | 0.2g 1kcal 5% | 0.2g 1kcal 6% | 1.3g 12kcal 89% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:47 aamu | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 300g | 99kcal | 9.9g 40kcal 40% | 14.7g 59kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:57:56 aamu | Jäätelö, Ingman vanilja (kerma) | 50g | 100kcal | 2.1g 8kcal 8% | 9.5g 38kcal 38% | 6g 54kcal 54% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:58:01 aamu | Mansikkahillo (Fineli) | 10g | 22.6kcal | 0.1g 0kcal 1% | 5.4g 22kcal 99% | 0g 0kcal 0% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:58:09 aamu | Karkki irto | 30g | 99kcal | 1.1g 4kcal 4% | 23.1g 93kcal 94% | 0.2g 1kcal 1% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:58:28 aamu | Ketsuppi, meira | 30g | 21kcal | 0.5g 2kcal 9% | 4.8g 19kcal 90% | 0g 0kcal 1% |
20.07.2008 sunnuntai | 09:59:00 aamu | Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen | 120g | 42kcal | 0.2g 1kcal 2% | 9.8g 39kcal 95% | 0.1g 1kcal 3% |
Virheprosentti 1.1% Laskettu kokonaisenergia 918.3kcal Erotus 9.9kcal Kuituja 5.3g | 1214g | 928.2kcal | 45g 180kcal 20% | 136g 544kcal 59% | 21.6g 194kcal 21% |