KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
21.03.2010 sunnuntai | 08:00:00 aamu | Kaurapuikulat fazer | 60g | 162kcal | 6.6g 26kcal 17% | 25.2g 101kcal 64% | 3.4g 31kcal 20% |
21.03.2010 sunnuntai | 08:00:00 aamu | Rasvaseos 30%, oivariini balansia (Fineli) | 12g | 34.6kcal | 0.3g 1kcal 3% | 0.4g 2kcal 5% | 3.6g 32kcal 92% |
21.03.2010 sunnuntai | 08:00:00 aamu | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 315g | 104kcal | 10.4g 42kcal 40% | 15.4g 62kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
21.03.2010 sunnuntai | 10:52:55 aamupäivä | Sokeri (Fineli) | 8g | 32.5kcal | 0g 0kcal 0% | 8g 32kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
21.03.2010 sunnuntai | 11:00:00 aamupäivä | Viili, Ykkösviili, maustamaton (Valio) | 200g | 80kcal | 6.6g 26kcal 33% | 9.2g 37kcal 45% | 2g 18kcal 22% |
21.03.2010 sunnuntai | 11:00:00 aamupäivä | Fazerin sininen irtosuklaa paperissa (Fazer), annos 9g | 13g | 69.6kcal | 1.3g 5kcal 8% | 6.4g 25kcal 37% | 4.3g 39kcal 56% |
Virheprosentti 0.8% Laskettu kokonaisenergia 478.9kcal Erotus 3.7kcal Kuituja 2.6g | 608g | 482.6kcal | 25.2g 101kcal 21% | 64.6g 258kcal 54% | 13.3g 120kcal 25% |