KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
07.02.2009 lauantai | 08:00:00 aamu | Kaurasydän (Vaasan & vaasan), annos 28g | 56g | 112kcal | 4.9g 19kcal 17% | 19g 76kcal 68% | 1.8g 17kcal 15% |
07.02.2009 lauantai | 08:55:00 aamu | Kaurapuuro, vesi, suolaa (Fineli) | 300g | 141kcal | 5.5g 22kcal 17% | 21.5g 86kcal 65% | 2.8g 25kcal 19% |
07.02.2009 lauantai | 08:57:34 aamu | Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio) | 15g | 10.5kcal | 1.8g 7kcal 68% | 0.5g 2kcal 20% | 0.2g 1kcal 13% |
07.02.2009 lauantai | 09:16:00 aamu | Sulatejuusto, rasvaa 5 %, vähärasvainen (Fineli) | 5g | 6.9kcal | 1.2g 5kcal 67% | 0g 0kcal 1% | 0.3g 2kcal 33% |
07.02.2009 lauantai | 09:16:27 aamu | Kaurasydän (Vaasan & vaasan), annos 28g | 56g | 112kcal | 4.9g 19kcal 17% | 19g 76kcal 68% | 1.8g 17kcal 15% |
07.02.2009 lauantai | 09:17:13 aamu | Oivariini vähärasvainen | 4g | 22kcal | 0g 0kcal 1% | 0g 0kcal 1% | 2.4g 22kcal 99% |
07.02.2009 lauantai | 13:33:00 päivä | HK Mummon pannupihvi ateria (Hk), annos 320g | 320g | 384kcal | 15.4g 61kcal 16% | 32.6g 131kcal 35% | 20.5g 184kcal 49% |
07.02.2009 lauantai | 17:30:00 iltapäivä | Kirsikkatomaatti, ulkomainen (La palma), annos 100g | 200g | 39.9kcal | 2.4g 10kcal 23% | 6.4g 26kcal 62% | 0.7g 6kcal 15% |
07.02.2009 lauantai | 17:30:00 iltapäivä | Juustosämpylä (Fazer), annos 70g | 140g | 448kcal | 16.8g 67kcal 15% | 70g 280kcal 63% | 11.2g 101kcal 23% |
07.02.2009 lauantai | 20:00:00 ilta | Salmiakkimakeinen (Fineli) | 70g | 258.7kcal | 3.2g 13kcal 5% | 60.2g 241kcal 95% | 0.1g 1kcal 0% |
07.02.2009 lauantai | 20:00:00 ilta | Fazer valkoinen suklaa | 20g | 112kcal | 1.5g 6kcal 6% | 10.6g 42kcal 38% | 7g 63kcal 57% |
07.02.2009 lauantai | 20:00:00 ilta | Jogurtti, mansikka-vanilja, rasvaton (Valio) 200g, 2dl | 600g | 240kcal | 22.8g 91kcal 37% | 38.4g 154kcal 61% | 0.6g 5kcal 2% |
Virheprosentti 0.5% Laskettu kokonaisenergia 1878.5kcal Erotus 8.5kcal Kuituja 22.7g | 1786g | 1887.1kcal | 80.3g 321kcal 17% | 278.4g 1114kcal 59% | 49.3g 444kcal 24% |