KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
26.05.2011 torstai | 12:31:09 päivä | Vesi, vesijohtovesi (Fineli) | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
26.05.2011 torstai | 14:00:00 päivä | Kahvijuoma, keskiarvo (Fineli) | 680g | 21.7kcal | 2.1g 8kcal 39% | 2g 8kcal 38% | 0.5g 5kcal 23% |
26.05.2011 torstai | 21:13:40 ilta | Kurkku (Fineli) | 149g | 16.3kcal | 0.8g 3kcal 26% | 2.1g 8kcal 64% | 0.1g 1kcal 10% |
26.05.2011 torstai | 21:13:47 ilta | Porkkana (Fineli) | 178g | 58.2kcal | 1.1g 4kcal 9% | 9.9g 40kcal 84% | 0.4g 3kcal 7% |
26.05.2011 torstai | 21:13:54 ilta | Tomaatti (Fineli) | 134g | 30.5kcal | 0.8g 3kcal 12% | 4.6g 18kcal 74% | 0.4g 4kcal 14% |
26.05.2011 torstai | 21:14:07 ilta | Paprika punainen (Fineli) | 58g | 17kcal | 0.5g 2kcal 15% | 2.6g 10kcal 71% | 0.2g 2kcal 14% |
26.05.2011 torstai | 21:14:15 ilta | Kananmuna, keitetty (Fineli) | 57g | 81.3kcal | 7.1g 29kcal 35% | 0.2g 1kcal 1% | 5.8g 53kcal 64% |
26.05.2011 torstai | 21:14:23 ilta | Valkokaali keräkaali (Fineli) | 74g | 20.5kcal | 0.9g 4kcal 21% | 3g 12kcal 71% | 0.1g 1kcal 8% |
26.05.2011 torstai | 21:15:03 ilta | Tonnikalapalat vedessä (Pirkka), annos 150g | 150g | 120kcal | 28.5g 114kcal 94% | 0g 0kcal 0% | 0.8g 7kcal 6% |
26.05.2011 torstai | 21:15:54 ilta | Maustesilli 560/250g (Pirkka), annos 12g | 50g | 114.5kcal | 5.5g 22kcal 19% | 8.5g 34kcal 30% | 6.5g 59kcal 51% |
26.05.2011 torstai | 21:17:14 ilta | Ruispalat, jälkiuuni (Vaasan), annos 30g | 34g | 102kcal | 3.4g 14kcal 15% | 17.7g 71kcal 78% | 0.7g 6kcal 7% |
26.05.2011 torstai | 21:17:29 ilta | Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu | 50g | 130kcal | 15.5g 62kcal 48% | 0g 0kcal 0% | 7.5g 68kcal 52% |
26.05.2011 torstai | 21:39:24 ilta | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 50g | 16.5kcal | 1.7g 7kcal 40% | 2.5g 10kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 5% Laskettu kokonaisenergia 691.8kcal Erotus 36.7kcal Kuituja 15.9g | 2164g | 728.5kcal | 67.9g 272kcal 39% | 53.1g 212kcal 31% | 23.1g 208kcal 30% |