KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
05.02.2009 torstai | 08:18:00 aamu | Juotava jogurtti mansikka (Danone vitalinea), annos 390g | 390g | 101.4kcal | 9.8g 39kcal 40% | 13.7g 55kcal 56% | 0.4g 4kcal 4% |
05.02.2009 torstai | 09:13:00 aamu | Pirkka vehnäpaahtoleipä (285g) | 40g | 108kcal | 3.6g 14kcal 14% | 20g 80kcal 76% | 1.3g 12kcal 11% |
05.02.2009 torstai | 09:14:00 aamu | Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g | 75g | 15.2kcal | 0.5g 2kcal 12% | 2.9g 11kcal 75% | 0.2g 2kcal 13% |
05.02.2009 torstai | 09:14:21 aamu | Lauantaimakkara kevyt 8% Atria | 20g | 30kcal | 1.7g 7kcal 23% | 1.6g 6kcal 22% | 1.9g 17kcal 56% |
05.02.2009 torstai | 09:14:42 aamu | Kurkku, tuore | 40g | 4kcal | 0.2g 1kcal 24% | 0.7g 3kcal 67% | 0g 0kcal 9% |
05.02.2009 torstai | 09:19:00 aamu | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 235g | 705g | 52kcal | 6.1g 25kcal 48% | 6.6g 27kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
05.02.2009 torstai | 11:45:00 aamupäivä | Kanasuikaleet, Tesco | 150g | 216kcal | 46.5g 186kcal 86% | 0g 0kcal 0% | 3.3g 30kcal 14% |
05.02.2009 torstai | 11:46:00 aamupäivä | Kurkku, tuore | 45g | 4.5kcal | 0.3g 1kcal 24% | 0.8g 3kcal 67% | 0g 0kcal 9% |
05.02.2009 torstai | 11:46:20 aamupäivä | Riisi, keitetty, suolaton (Fineli) | 150g | 205.4kcal | 3.6g 15kcal 7% | 45.4g 181kcal 91% | 0.4g 4kcal 2% |
05.02.2009 torstai | 11:47:00 aamupäivä | Marianne, suklaapiparm., 1 kpl = n. 5 gr | 20g | 88kcal | 0.3g 1kcal 2% | 16.4g 66kcal 76% | 2.2g 20kcal 23% |
05.02.2009 torstai | 11:47:08 aamupäivä | Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g | 75g | 15.2kcal | 0.5g 2kcal 12% | 2.9g 11kcal 75% | 0.2g 2kcal 13% |
05.02.2009 torstai | 18:31:00 ilta | Karlfazer exclusive, milk chocolate whit pistachies and salt (Fazer), annos 33g | 33g | 184.8kcal | 3.6g 15kcal 8% | 13.9g 55kcal 30% | 12.5g 113kcal 62% |
Virheprosentti 1.6% Laskettu kokonaisenergia 1008.3kcal Erotus 16.3kcal Kuituja 8.2g | 1743g | 1024.5kcal | 76.7g 307kcal 30% | 124.7g 499kcal 50% | 22.5g 203kcal 20% |