KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
14.05.2010 perjantai | 06:14:59 aamu | Vesi, vesijohtovesi (Fineli) | 400g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
14.05.2010 perjantai | 06:15:05 aamu | Elovena pikapuuro, täyjyväkaurahiutale+vadelma (Raisio), annos 35g | 35g | 133kcal | 4.2g 17kcal 14% | 22.8g 91kcal 73% | 1.9g 17kcal 14% |
14.05.2010 perjantai | 06:15:13 aamu | Vihreä tee (Fineli) | 250g | 0.6kcal | 0.2g 1kcal 100% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
14.05.2010 perjantai | 06:15:25 aamu | Bulgarian jogurtti sitruuna (Valio) | 175g | 140kcal | 5.3g 21kcal 15% | 17.5g 70kcal 50% | 5.4g 49kcal 35% |
14.05.2010 perjantai | 15:00:00 iltapäivä | Donitsi, suklaakuorrutus (Fineli) | 105g | 419.6kcal | 5.7g 23kcal 6% | 52.6g 210kcal 51% | 20g 180kcal 44% |
14.05.2010 perjantai | 16:00:00 iltapäivä | Ruisleipä, Vaasan ruispalat, yksi pala 27g (toinen puolisko) | 81g | 207.4kcal | 7.5g 30kcal 16% | 37.3g 149kcal 78% | 1.3g 12kcal 6% |
14.05.2010 perjantai | 16:00:00 iltapäivä | Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti) | 20g | 76kcal | 0.1g 0kcal 1% | 1.3g 5kcal 7% | 8g 72kcal 93% |
14.05.2010 perjantai | 16:00:00 iltapäivä | Kadett juusto 5% (Arla) | 40g | 76kcal | 13.6g 54kcal 75% | 0g 0kcal 0% | 2g 18kcal 25% |
14.05.2010 perjantai | 16:00:00 iltapäivä | Kurkku (Fineli) | 60g | 6.6kcal | 0.3g 1kcal 26% | 0.8g 3kcal 64% | 0.1g 1kcal 10% |
14.05.2010 perjantai | 16:00:00 iltapäivä | Kultakalkkuna, Saarioinen, oikea ( 6g siivu) | 24g | 26.4kcal | 5g 20kcal 82% | 0.1g 0kcal 2% | 0.4g 4kcal 16% |
14.05.2010 perjantai | 18:00:00 ilta | Oolannin Ranskanperunat (pussi 500g) | 100g | 180kcal | 3g 12kcal 7% | 28g 112kcal 63% | 6g 54kcal 30% |
14.05.2010 perjantai | 18:00:00 ilta | Lonkero, greippi (Olvi), annos 500g | 600g | 366kcal | 0g 0kcal 0% | 45g 180kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 13.8% Laskettu kokonaisenergia 1406.6kcal Erotus 224.9kcal Kuituja 13.9g | 1890g | 1631.5kcal | 44.9g 179kcal 13% | 205.4g 822kcal 58% | 45.1g 406kcal 29% |