KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
30.05.2011 maanantai | 22:18:03 ilta | Vesi | 2500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:06 ilta | Partaäijä-jogurtti (turkkilainen) | 200g | 250kcal | 6.6g 26kcal 11% | 8.4g 34kcal 14% | 20g 180kcal 75% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:09 ilta | Kananmuna, keitetty (Fineli) | 110g | 156.9kcal | 13.8g 55kcal 35% | 0.3g 1kcal 1% | 11.3g 101kcal 64% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:13 ilta | Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl | 70g | 630kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 70g 630kcal 100% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:16 ilta | Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki | 250g | 140kcal | 21.3g 85kcal 61% | 12.5g 50kcal 36% | 0.5g 5kcal 3% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:19 ilta | Bulldog booster heraproteiinikonsentraatti (Performance), annos 30g | 90g | 343.8kcal | 63.2g 253kcal 73% | 14.8g 59kcal 17% | 3.6g 32kcal 9% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:29 ilta | Jauheliha, sika-nauta (Fineli) | 100g | 221.4kcal | 17.5g 70kcal 31% | 0g 0kcal 0% | 17g 153kcal 69% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:38 ilta | Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika (Fineli) | 100g | 103.2kcal | 3.5g 14kcal 15% | 18g 72kcal 76% | 1.1g 10kcal 10% |
30.05.2011 maanantai | 22:18:45 ilta | Mansikka (Fineli) | 40g | 18.6kcal | 0.2g 1kcal 5% | 3.4g 13kcal 90% | 0.1g 1kcal 5% |
30.05.2011 maanantai | 22:19:00 ilta | Fetasalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku, punasipuli, feta, oliivi), annos 450g | 250g | 216.5kcal | 9.8g 39kcal 19% | 6.2g 25kcal 12% | 15.3g 138kcal 68% |
30.05.2011 maanantai | 22:19:07 ilta | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 70g | 132.8kcal | 19g 76kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 6.3g 57kcal 43% |
30.05.2011 maanantai | 22:19:17 ilta | Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki | 250g | 140kcal | 21.3g 85kcal 61% | 12.5g 50kcal 36% | 0.5g 5kcal 3% |
Virheprosentti 1.5% Laskettu kokonaisenergia 2318.5kcal Erotus 34.8kcal Kuituja 5.8g | 4030g | 2353.3kcal | 175.9g 704kcal 30% | 76.1g 304kcal 13% | 145.6g 1311kcal 57% |