KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
07.08.2008 torstai | 08:00:00 aamu | Elovena puuro 1 annos (40g hiutaleita) | 60g | 204kcal | 8.4g 34kcal 17% | 33.6g 134kcal 66% | 4g 36kcal 18% |
07.08.2008 torstai | 08:00:00 aamu | Mansikkahillo (annos 1 rkl 17 g) | 17g | 32.5kcal | 0.1g 0kcal 1% | 7.9g 32kcal 98% | 0g 0kcal 1% |
07.08.2008 torstai | 10:16:00 aamupäivä | Banaani, pieni (n. 80 g) | 80g | 74.4kcal | 0.8g 3kcal 4% | 16.9g 68kcal 91% | 0.4g 4kcal 5% |
07.08.2008 torstai | 11:00:00 aamupäivä | Fetasalaatti (salaatti, tomaatti, kurkku, punasipuli, feta, oliivi), annos 450g | 450g | 389.7kcal | 17.6g 70kcal 19% | 11.2g 45kcal 12% | 27.5g 248kcal 68% |
07.08.2008 torstai | 14:00:00 päivä | Banaani, pieni (n. 80 g) | 80g | 74.4kcal | 0.8g 3kcal 4% | 16.9g 68kcal 91% | 0.4g 4kcal 5% |
07.08.2008 torstai | 14:12:00 päivä | Oivariini, 60 (100g) | 10g | 55kcal | 0.1g 0kcal 1% | 0.1g 0kcal 1% | 6g 54kcal 99% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | KEITTOJUURES Apetit pakaste | 292.03g | 75.9kcal | 2.6g 11kcal 14% | 14g 56kcal 75% | 0.9g 8kcal 11% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa | 197.02g | 258.1kcal | 35.5g 142kcal 55% | 2.6g 10kcal 4% | 11.8g 106kcal 41% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl | 10.95g | 96.4kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 11g 99kcal 100% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | Ruispuikulat1 1 pala / 28 g | 56g | 128.8kcal | 5.1g 20kcal 16% | 24.6g 99kcal 78% | 0.9g 8kcal 6% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | Snellman,ohuet naudanpaisti viipaleet | 16g | 14.7kcal | 2.7g 11kcal 78% | 0.1g 0kcal 2% | 0.3g 3kcal 21% |
07.08.2008 torstai | 17:30:00 iltapäivä | Keiju kevyt margariini 40% | 15g | 54kcal | 0.2g 1kcal 1% | 0.2g 1kcal 1% | 6g 54kcal 98% |
Virheprosentti 1.9% Laskettu kokonaisenergia 1430.4kcal Erotus 27.5kcal Kuituja 24.8g | 1284g | 1457.9kcal | 73.8g 295kcal 21% | 128g 512kcal 36% | 69.2g 623kcal 44% |