KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
13.08.2012 maanantai | 11:23:23 aamupäivä | Tattaripuuro, vesi, suolaa (Fineli) | 200g | 123.3kcal | 4.5g 18kcal 16% | 23.1g 92kcal 79% | 0.8g 7kcal 6% |
13.08.2012 maanantai | 15:42:11 iltapäivä | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 100g | 33kcal | 3.3g 13kcal 40% | 4.9g 20kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
13.08.2012 maanantai | 15:44:10 iltapäivä | Paussi karhunvatukka-mustikka (Jyväshyvä), annos 12.5g | 50g | 217.5kcal | 4.6g 18kcal 9% | 33.5g 134kcal 64% | 6.5g 59kcal 28% |
13.08.2012 maanantai | 17:16:09 iltapäivä | Danone vitalinea vadelma-jogurtti 0% (Danone), annos 125g | 250g | 100kcal | 10g 40kcal 40% | 14.5g 58kcal 58% | 0.3g 2kcal 2% |
13.08.2012 maanantai | 17:38:41 iltapäivä | Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug (Fineli) | 300g | 101.6kcal | 9.2g 37kcal 37% | 14.7g 59kcal 60% | 0.3g 3kcal 3% |
13.08.2012 maanantai | 17:39:10 iltapäivä | Kunto, koulunäkki näkkileipä (Vaasan Oy) | 24g | 78.5kcal | 2.4g 10kcal 14% | 13.4g 54kcal 78% | 0.6g 6kcal 8% |
13.08.2012 maanantai | 17:43:46 iltapäivä | Vaalea tonnikala öljyssä ( Eldorado) | 185g | 366.3kcal | 53.7g 215kcal 61% | 0g 0kcal 0% | 15.2g 137kcal 39% |
13.08.2012 maanantai | 19:48:57 ilta | Greippi kuorittu (Fineli) | 200g | 70.3kcal | 1.2g 5kcal 8% | 13g 52kcal 83% | 0.6g 5kcal 9% |
13.08.2012 maanantai | 19:56:35 ilta | Vesi | 1000g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
13.08.2012 maanantai | 19:57:14 ilta | Vesimeloni kuorittu (Fineli) | 250g | 92kcal | 2.3g 9kcal 11% | 17.8g 71kcal 86% | 0.3g 2kcal 3% |
13.08.2012 maanantai | 19:57:54 ilta | Kahvi, kevyt maidolla (25g maitoa) 200g/muki, annos 200g | 1000g | 67.6kcal | 6.4g 26kcal 38% | 6g 24kcal 36% | 1.9g 17kcal 26% |
13.08.2012 maanantai | 20:54:26 ilta | Vesi | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 4.7% Laskettu kokonaisenergia 1191kcal Erotus 58.9kcal Kuituja 15.4g | 4059g | 1249.9kcal | 97.6g 390kcal 33% | 140.9g 563kcal 47% | 26.4g 237kcal 20% |