KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
02.09.2013
maanantai
07:52:31
aamu
Ruisleipä, real tumma täysjyväleipä, fazer (Fineli) 42g86.6kcal2.3g
9kcal
12%
16g
64kcal
83%
0.5g
4kcal
6%
02.09.2013
maanantai
07:52:33
aamu
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka (Fineli) 22g82.2kcal4.9g
20kcal
24%
0g
0kcal
0%
7g
63kcal
76%
02.09.2013
maanantai
07:52:41
aamu
Naudanfilee (Fineli) 31g38kcal6.6g
26kcal
69%
0g
0kcal
0%
1.3g
12kcal
31%
02.09.2013
maanantai
12:17:25
päivä
Naudanfilee (Fineli) 92g112.8kcal19.5g
78kcal
69%
0g
0kcal
0%
3.8g
34kcal
31%
02.09.2013
maanantai
13:55:39
päivä
Paahtoleipä ISO 52g140.4kcal5.2g
21kcal
15%
24.4g
98kcal
69%
2.5g
22kcal
16%
02.09.2013
maanantai
13:55:47
päivä
Naudanfilee (Fineli) 70g85.8kcal14.8g
59kcal
69%
0g
0kcal
0%
2.9g
26kcal
31%
02.09.2013
maanantai
13:55:51
päivä
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka (Fineli) 45g168.1kcal10g
40kcal
24%
0g
0kcal
0%
14.4g
130kcal
76%
02.09.2013
maanantai
13:55:58
päivä
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug (Fineli) 200g91.2kcal6g
24kcal
27%
9.6g
38kcal
43%
3g
27kcal
30%
02.09.2013
maanantai
15:53:06
iltapäivä
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % (Fineli) 72g90.1kcal15.1g
60kcal
68%
0g
0kcal
0%
3.2g
29kcal
33%
02.09.2013
maanantai
18:26:15
ilta
Naudanfilee (Fineli) 75g92kcal15.9g
63kcal
69%
0g
0kcal
0%
3.1g
28kcal
31%
02.09.2013
maanantai
18:26:22
ilta
Röstiperuna (Fineli) 60g89.7kcal1.4g
6kcal
7%
11.2g
45kcal
52%
4g
36kcal
42%
02.09.2013
maanantai
18:26:33
ilta
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug (Fineli) 200g91.2kcal6g
24kcal
27%
9.6g
38kcal
43%
3g
27kcal
30%
02.09.2013
maanantai
18:26:33
ilta
Kahvi mustana 100ml 400g12.8kcal1.2g
5kcal
36%
1.2g
5kcal
36%
0.4g
4kcal
27%
02.09.2013
maanantai
23:00:00
ilta
Banaani, keskikokoinen painaa 120g 120g100.8kcal1.3g
5kcal
5%
22g
88kcal
90%
0.5g
4kcal
4%
Virheprosentti 1.4%
Laskettu kokonaisenergia 1263.5kcal
Erotus 18.2kcal
Kuituja 9.3g
1481g1281.7kcal110.2g
441kcal
35%
94g
376kcal
30%
49.7g
447kcal
35%