KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
02.05.2008
perjantai
11:00:00
aamupäivä
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki 125g70kcal10.6g
43kcal
61%
6.3g
25kcal
36%
0.3g
2kcal
3%
02.05.2008
perjantai
11:00:00
aamupäivä
Neljänviljan hiutaleet, Myllyn Paras, 1dl=35g 35g112kcal4g
16kcal
15%
21.4g
86kcal
78%
1g
9kcal
8%
02.05.2008
perjantai
11:00:00
aamupäivä
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio) 100g26kcal3.3g
13kcal
52%
3.1g
12kcal
48%
0g
0kcal
0%
02.05.2008
perjantai
14:00:50
päivä
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 187g65.5kcal0.4g
1kcal
2%
15.3g
61kcal
95%
0.2g
2kcal
3%
02.05.2008
perjantai
14:03:44
päivä
Mantelit 10g60kcal2.1g
8kcal
14%
0.7g
3kcal
4%
5.4g
49kcal
82%
02.05.2008
perjantai
17:42:09
iltapäivä
Ketsuppi, Felix 7g6.3kcal0.1g
0kcal
4%
1.5g
6kcal
91%
0g
0kcal
5%
02.05.2008
perjantai
17:52:42
iltapäivä
Munkki, paistettu rypsiöljyssä (Fineli) 48g143.4kcal3.3g
13kcal
9%
21.1g
84kcal
60%
4.8g
43kcal
31%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Jäävuorisalaatti, rapea 70g7kcal0.8g
3kcal
47%
0.6g
2kcal
34%
0.1g
1kcal
19%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Kurkku, tuore 120g12kcal0.7g
3kcal
24%
2g
8kcal
67%
0.1g
1kcal
9%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Uotilan maalaisruislimppu (400g) 82g123kcal4.8g
19kcal
16%
23.8g
95kcal
77%
1g
9kcal
7%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Tonnikala vedessä, rainbow 140g140kcal28g
112kcal
80%
0.7g
3kcal
2%
2.8g
25kcal
18%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Banaani, punnittu kuorineen (Fineli) 125g72.9kcal0.9g
4kcal
5%
15.3g
61kcal
90%
0.3g
3kcal
5%
02.05.2008
perjantai
18:00:00
ilta
Juusto, Edam 15% 23g59.8kcal6.9g
28kcal
45%
0.6g
2kcal
4%
3.5g
31kcal
51%
02.05.2008
perjantai
21:00:00
ilta
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki 200g112kcal17g
68kcal
61%
10g
40kcal
36%
0.4g
4kcal
3%
02.05.2008
perjantai
21:00:00
ilta
Porkkana, keskikokoinen 65g 48g13.4kcal0.3g
1kcal
9%
2.9g
11kcal
85%
0.1g
1kcal
6%
Virheprosentti 1.1%
Laskettu kokonaisenergia 1012.5kcal
Erotus 10.8kcal
Kuituja 20.7g
1320g1023.3kcal83.1g
332kcal
33%
125.1g
500kcal
49%
20g
180kcal
18%