KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
13.06.2008 perjantai | 07:23:00 aamu | Kahvi rasvattomalla maidolla | 400g | 29.5kcal | 3.5g 14kcal 48% | 3.8g 15kcal 52% | 0g 0kcal 0% |
13.06.2008 perjantai | 07:24:00 aamu | Keitto, karviaisboysenmarja valio | 160g | 14.4kcal | 0g 0kcal 0% | 3.5g 14kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
13.06.2008 perjantai | 07:24:00 aamu | MiniLätta kevyt kasvirasvalevite 28% (annos 15 g) | 10g | 28.7kcal | 0.3g 1kcal 4% | 0.6g 2kcal 8% | 2.8g 25kcal 88% |
13.06.2008 perjantai | 07:24:03 aamu | Pulmu palasokeri (Dan sukker), annos 3.2g | 6g | 24kcal | 0g 0kcal 0% | 6g 24kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
13.06.2008 perjantai | 07:24:19 aamu | Kaurapuuro, vesi, suolaa (Fineli) | 278g | 130.7kcal | 5.1g 20kcal 17% | 19.9g 80kcal 65% | 2.6g 23kcal 19% |
13.06.2008 perjantai | 10:43:00 aamupäivä | Banaani, kuorittu (Fineli) | 115g | 100.1kcal | 1.2g 5kcal 5% | 21g 84kcal 90% | 0.5g 4kcal 4% |
13.06.2008 perjantai | 15:00:00 iltapäivä | Geisha-jäätelötuutti (70g) | 70g | 245kcal | 4g 16kcal 7% | 25.9g 104kcal 43% | 13.3g 120kcal 50% |
13.06.2008 perjantai | 16:48:00 iltapäivä | Kaalilaatikko (Saarioinen), annos 200g | 380g | 380kcal | 20.1g 81kcal 20% | 41.8g 167kcal 42% | 16.3g 147kcal 37% |
13.06.2008 perjantai | 16:48:00 iltapäivä | Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g) | 27g | 58.1kcal | 2.2g 9kcal 16% | 11.1g 44kcal 79% | 0.4g 3kcal 6% |
13.06.2008 perjantai | 16:48:54 iltapäivä | Flora, vihreä 70% | 5g | 31kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 3.5g 32kcal 99% |
13.06.2008 perjantai | 16:49:00 iltapäivä | Aamupala Raikas 12% (Valio), annos 20g | 10g | 20kcal | 2.2g 9kcal 45% | 0g 0kcal 0% | 1.2g 11kcal 55% |
13.06.2008 perjantai | 16:49:08 iltapäivä | MiniLätta kevyt kasvirasvalevite 28% (annos 15 g) | 5g | 14.4kcal | 0.2g 1kcal 4% | 0.3g 1kcal 8% | 1.4g 13kcal 88% |
Virheprosentti 0.7% Laskettu kokonaisenergia 1068kcal Erotus 7.7kcal Kuituja 17.8g | 1466g | 1075.7kcal | 38.8g 155kcal 15% | 133.9g 536kcal 50% | 41.9g 377kcal 35% |