KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
04.12.2008
torstai
11:24:51
aamupäivä
Suklaa keskiarvo (Fineli) 3g15.6kcal0.3g
1kcal
8%
1.6g
6kcal
42%
0.9g
8kcal
50%
04.12.2008
torstai
11:25:00
aamupäivä
Punaviini (Fineli) 41.49g29.3kcal0.1g
1kcal
61%
0.1g
0kcal
39%
0g
0kcal
0%
04.12.2008
torstai
11:25:00
aamupäivä
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15% 82.97g141kcal5.7g
23kcal
16%
1.2g
5kcal
3%
12.4g
112kcal
80%
04.12.2008
torstai
11:25:00
aamupäivä
Punasipuli, kuorittu, 100g 47.71g12.9kcal0.6g
2kcal
20%
2.3g
9kcal
73%
0.1g
1kcal
7%
04.12.2008
torstai
11:25:00
aamupäivä
Tomaattimurska (Fineli) 331.89g97.6kcal1.9g
7kcal
9%
17.6g
70kcal
84%
0.7g
6kcal
7%
04.12.2008
torstai
11:25:00
aamupäivä
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % (Fineli) 165.94g377.6kcal31.5g
126kcal
33%
0g
0kcal
0%
28.2g
254kcal
67%
04.12.2008
torstai
11:26:19
aamupäivä
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty 350g490kcal18.1g
72kcal
15%
97.9g
391kcal
81%
2.4g
21kcal
4%
04.12.2008
torstai
21:21:09
ilta
Geishakonvehti (Fazer), annos 6g 30g163.5kcal2.7g
11kcal
7%
14.4g
58kcal
35%
10.5g
95kcal
58%
Virheprosentti 3.6%
Laskettu kokonaisenergia 1280.3kcal
Erotus 47.2kcal
Kuituja 21.3g
1053g1327.5kcal61g
244kcal
19%
135g
540kcal
42%
55.2g
496kcal
39%