KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
09.10.2008 torstai | 12:23:52 päivä | Fazer Kuningatarpiirakka | 70g | 252kcal | 2.9g 11kcal 5% | 33.6g 134kcal 55% | 11.2g 101kcal 41% |
09.10.2008 torstai | 12:23:57 päivä | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 250g | 250g | 19kcal | 2.3g 9kcal 47% | 2.5g 10kcal 53% | 0g 0kcal 0% |
09.10.2008 torstai | 12:23:58 päivä | Kahvi rasvattomalla maidolla, annos 250g | 250g | 19kcal | 2.3g 9kcal 47% | 2.5g 10kcal 53% | 0g 0kcal 0% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Oivariini, 60 (100g) | 0.67g | 3.7kcal | 0g 0kcal 1% | 0g 0kcal 1% | 0.4g 4kcal 99% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Oliiviöljy (Fineli) | 0.54g | 4.8kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0.5g 5kcal 100% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma (Fineli) | 26.95g | 19kcal | 0.2g 1kcal 4% | 4g 16kcal 90% | 0.1g 1kcal 5% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti (Fineli) | 53.91g | 7kcal | 0.6g 2kcal 44% | 0.5g 2kcal 38% | 0.1g 1kcal 18% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Kurkku (Fineli) | 16.85g | 1.8kcal | 0.1g 0kcal 26% | 0.2g 1kcal 64% | 0g 0kcal 10% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Paprika punainen (Fineli) | 18.19g | 5.3kcal | 0.2g 1kcal 15% | 0.8g 3kcal 71% | 0.1g 1kcal 14% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Kirsikkatomaatti, 50g | 33.69g | 6.7kcal | 0.2g 1kcal 12% | 1.3g 5kcal 75% | 0.1g 1kcal 13% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g | 16.85g | 41.3kcal | 3g 12kcal 29% | 0.1g 0kcal 1% | 3.2g 29kcal 70% |
09.10.2008 torstai | 13:18:00 päivä | Kariniemen kananpojan Grillileike, BBQ-marinoitu (Kariniemi), annos 1000g | 32.35g | 43.7kcal | 5.5g 22kcal 49% | 0.7g 3kcal 6% | 2.2g 20kcal 45% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti (Fineli) | 50g | 6.5kcal | 0.6g 2kcal 44% | 0.5g 2kcal 38% | 0.1g 1kcal 18% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Sipuli (Fineli) | 30g | 9.1kcal | 0.4g 2kcal 19% | 1.4g 6kcal 74% | 0.1g 1kcal 7% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g | 30g | 115.2kcal | 9.9g 40kcal 34% | 0g 0kcal 0% | 8.4g 76kcal 66% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Tonnikala vedessä (Fineli) | 80g | 83.6kcal | 18g 72kcal 87% | 0g 0kcal 0% | 1.2g 11kcal 13% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Katkarapu (Fineli) | 50g | 34.2kcal | 7.2g 29kcal 85% | 0g 0kcal 0% | 0.6g 5kcal 15% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Paistettu leipäkuutio (Panealba), annos 40g | 20g | 98.2kcal | 1.9g 8kcal 8% | 12.8g 51kcal 53% | 4.2g 38kcal 39% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Kermaviilikastike (Fineli) | 40g | 60.2kcal | 1g 4kcal 7% | 4g 16kcal 27% | 4.4g 40kcal 67% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Tomaatti (Fineli) | 40g | 9.1kcal | 0.2g 1kcal 12% | 1.4g 6kcal 74% | 0.1g 1kcal 14% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Sekaleipä, sämpylä, vesi, öljy, sämpyläjauho (Fineli) | 30g | 69.9kcal | 2.2g 9kcal 13% | 12g 48kcal 72% | 1.2g 10kcal 16% |
09.10.2008 torstai | 15:00:00 iltapäivä | Virvoitusjuoma (Fineli) | 400g | 148.9kcal | 0.2g 1kcal 1% | 36.4g 146kcal 99% | 0g 0kcal 0% |
09.10.2008 torstai | 21:00:00 ilta | Fazer Kuningatarpiirakka | 70g | 252kcal | 2.9g 11kcal 5% | 33.6g 134kcal 55% | 11.2g 101kcal 41% |
09.10.2008 torstai | 22:00:00 ilta | Paahtoleipä,kaura fazer | 42g | 105kcal | 4.1g 16kcal 16% | 19.3g 77kcal 73% | 1.3g 12kcal 11% |
09.10.2008 torstai | 22:00:00 ilta | Oivariini, 60 (100g) | 3g | 16.5kcal | 0g 0kcal 1% | 0g 0kcal 1% | 1.8g 16kcal 99% |
09.10.2008 torstai | 22:00:00 ilta | Appelsiinimarmeladi (Fineli) | 20g | 38.9kcal | 0.1g 0kcal 1% | 9.3g 37kcal 98% | 0g 0kcal 1% |
09.10.2008 torstai | 23:42:11 ilta | Virvoitusjuoma sokeriton, light (Fineli) | 500g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
Virheprosentti 1.9% Laskettu kokonaisenergia 1443.2kcal Erotus 27.3kcal Kuituja 9.3g | 2175g | 1470.5kcal | 65.8g 263kcal 18% | 176.9g 708kcal 49% | 52.5g 472kcal 33% |