KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
20.04.2009 maanantai | 08:24:11 aamu | Ruispalat, Vaasan ruispalat, molemmat puolet (yksi n.27g) | 55g | 118.3kcal | 4.5g 18kcal 16% | 22.5g 90kcal 79% | 0.7g 6kcal 6% |
20.04.2009 maanantai | 08:24:22 aamu | Voi (Fineli) | 20g | 145.1kcal | 0.2g 1kcal 1% | 0.1g 0kcal 0% | 16.3g 146kcal 99% |
20.04.2009 maanantai | 08:24:35 aamu | Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka (Fineli) | 15g | 56kcal | 3.3g 13kcal 24% | 0g 0kcal 0% | 4.8g 43kcal 76% |
20.04.2009 maanantai | 08:24:50 aamu | Meetvursti (Fineli) | 25g | 105.8kcal | 5.5g 22kcal 21% | 0.1g 1kcal 1% | 9.4g 85kcal 79% |
20.04.2009 maanantai | 08:25:04 aamu | Hapankaali (Rasilainen) | 200g | 36kcal | 3.6g 14kcal 42% | 3.6g 14kcal 42% | 0.6g 5kcal 16% |
20.04.2009 maanantai | 08:25:21 aamu | Kabanossi original (Hk), annos 100g | 100g | 249kcal | 12g 48kcal 19% | 1.6g 6kcal 3% | 22g 198kcal 78% |
20.04.2009 maanantai | 08:25:34 aamu | Eridanous (Lidl), annos 100g | 100g | 126kcal | 5g 20kcal 16% | 2.8g 11kcal 9% | 10.5g 95kcal 75% |
20.04.2009 maanantai | 08:58:44 aamu | Kahvi maidolla 1L (koko päivän annoss) | 1000g | 67.6kcal | 6.4g 26kcal 38% | 6g 24kcal 36% | 1.9g 17kcal 26% |
20.04.2009 maanantai | 08:59:01 aamu | Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu (Fineli) | 125g | 34.9kcal | 2.8g 11kcal 40% | 3.6g 14kcal 52% | 0.3g 2kcal 8% |
20.04.2009 maanantai | 08:59:11 aamu | Parsakaali brokkoli (Fineli) | 100g | 35.1kcal | 4.6g 18kcal 64% | 2g 8kcal 27% | 0.3g 3kcal 9% |
20.04.2009 maanantai | 08:59:30 aamu | Lihapulla, sika-nauta, uunissa paistettu (Fineli) | 120g | 283kcal | 20.7g 83kcal 29% | 7.9g 32kcal 11% | 18.7g 168kcal 60% |
20.04.2009 maanantai | 08:59:53 aamu | Oliiviöljy (Fineli) | 40.5g | 358.1kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 40.5g 365kcal 100% |
Virheprosentti 0.4% Laskettu kokonaisenergia 1609.2kcal Erotus 5.7kcal Kuituja 15.6g | 1900.5g | 1614.9kcal | 68.7g 275kcal 17% | 50.3g 201kcal 13% | 125.9g 1133kcal 70% |