KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
02.02.2013 lauantai | 11:17:50 aamupäivä | Ruisleipä, Vaasan ruispalat, yksi pala 27g (toinen puolisko) | 55g | 140.8kcal | 5.1g 20kcal 16% | 25.3g 101kcal 78% | 0.9g 8kcal 6% |
02.02.2013 lauantai | 11:18:20 aamupäivä | Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow) | 150g | 270kcal | 34.5g 138kcal 56% | 0g 0kcal 0% | 12g 108kcal 44% |
02.02.2013 lauantai | 11:18:35 aamupäivä | Appelsiini, kuorittu (Fineli) | 193g | 90.9kcal | 1.1g 4kcal 6% | 17.2g 69kcal 88% | 0.6g 5kcal 7% |
02.02.2013 lauantai | 11:18:50 aamupäivä | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 181g | 59.7kcal | 6g 24kcal 40% | 8.9g 35kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
02.02.2013 lauantai | 13:24:12 päivä | Hirvenliha | 117g | 132kcal | 24.7g 99kcal 76% | 0g 0kcal 0% | 3.5g 32kcal 24% |
02.02.2013 lauantai | 13:35:23 päivä | Makea suomalainen friseesalaatti (Oksasen puutarha oy), annos 50g | 41g | 7kcal | 0.5g 2kcal 25% | 1.4g 6kcal 66% | 0.1g 1kcal 9% |
02.02.2013 lauantai | 13:35:33 päivä | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 155g | 51.2kcal | 5.1g 20kcal 40% | 7.6g 30kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
02.02.2013 lauantai | 13:35:43 päivä | Kaali, valkokaali | 130g | 27.4kcal | 1.6g 6kcal 24% | 4.4g 18kcal 67% | 0.3g 2kcal 9% |
02.02.2013 lauantai | 13:35:56 päivä | Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl | 5g | 45kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 5g 45kcal 100% |
02.02.2013 lauantai | 21:05:47 ilta | Kirjolohi, leivitetty, paistettu (Fineli) | 120g | 307.5kcal | 22g 88kcal 29% | 5.6g 23kcal 7% | 22g 198kcal 64% |
02.02.2013 lauantai | 21:06:04 ilta | Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.) | 100g | 13kcal | 0.7g 3kcal 22% | 2.1g 8kcal 65% | 0.2g 2kcal 14% |
02.02.2013 lauantai | 21:07:48 ilta | Kukkakaali, keitetty, annos 200g | 200g | 40kcal | 3.6g 14kcal 39% | 4.4g 18kcal 47% | 0.6g 5kcal 14% |
Virheprosentti 4.3% Laskettu kokonaisenergia 1133.2kcal Erotus 51.2kcal Kuituja 14.7g | 1447g | 1184.4kcal | 104.8g 419kcal 37% | 76.9g 308kcal 27% | 45.1g 406kcal 36% |