KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
14.08.2010 lauantai | 09:31:18 aamu | Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio) | 300g | 96kcal | 9g 36kcal 39% | 14.1g 56kcal 61% | 0g 0kcal 0% |
14.08.2010 lauantai | 09:31:32 aamu | Heraproteiini (Fast Hera80) | 50g | 214.5kcal | 38g 152kcal 72% | 2.5g 10kcal 5% | 5.5g 50kcal 23% |
14.08.2010 lauantai | 09:31:45 aamu | Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki | 250g | 140kcal | 21.3g 85kcal 61% | 12.5g 50kcal 36% | 0.5g 5kcal 3% |
14.08.2010 lauantai | 09:32:09 aamu | Mustikka metsä- (Fineli) | 70g | 30.8kcal | 0.4g 1kcal 6% | 4.5g 18kcal 78% | 0.4g 4kcal 16% |
14.08.2010 lauantai | 09:32:54 aamu | Vehnälese (Fineli) | 10g | 22.8kcal | 1.3g 5kcal 34% | 1.5g 6kcal 40% | 0.5g 4kcal 26% |
14.08.2010 lauantai | 09:33:13 aamu | Pellavansiemenrouhe,Risetti | 10g | 50kcal | 2.5g 10kcal 20% | 3.3g 13kcal 27% | 2.9g 26kcal 53% |
14.08.2010 lauantai | 15:33:27 iltapäivä | Lohikeitto, 300g | 400g | 276kcal | 29.2g 117kcal 42% | 19.2g 77kcal 28% | 9.2g 83kcal 30% |
14.08.2010 lauantai | 15:33:39 iltapäivä | Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen | 200g | 66kcal | 6.6g 26kcal 40% | 9.8g 39kcal 60% | 0g 0kcal 0% |
14.08.2010 lauantai | 15:33:50 iltapäivä | Pehmis, keskikokoinen | 100g | 160kcal | 4.1g 16kcal 11% | 17g 68kcal 44% | 8g 72kcal 46% |
14.08.2010 lauantai | 18:00:00 ilta | Tonnikalafile (125g) | 150g | 177kcal | 35.7g 143kcal 81% | 0g 0kcal 0% | 3.8g 34kcal 19% |
14.08.2010 lauantai | 18:00:00 ilta | Makaroni, pasta (Fineli) | 100g | 327.3kcal | 10.2g 41kcal 13% | 66.4g 266kcal 84% | 1.1g 10kcal 3% |
14.08.2010 lauantai | 18:00:00 ilta | Suklaajäätelö (Valio) | 50g | 110kcal | 1.5g 6kcal 5% | 12.5g 50kcal 46% | 6g 54kcal 49% |
14.08.2010 lauantai | 18:00:00 ilta | Valio minttujäätelö | 50g | 90kcal | 2.2g 9kcal 9% | 10.5g 42kcal 44% | 5g 45kcal 47% |
Virheprosentti 1.9% Laskettu kokonaisenergia 1727.8kcal Erotus 32.6kcal Kuituja 13.9g | 1740g | 1760.5kcal | 161.8g 647kcal 38% | 173.9g 695kcal 40% | 42.8g 385kcal 22% |