KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
11.08.2008 maanantai | 09:14:00 aamu | Munakas, ranskalainen, täytteetön (Fineli) | 130g | 227.5kcal | 15.5g 62kcal 27% | 0.4g 2kcal 1% | 18.5g 166kcal 72% |
11.08.2008 maanantai | 09:14:00 aamu | Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g | 75g | 15.2kcal | 0.5g 2kcal 12% | 2.9g 11kcal 75% | 0.2g 2kcal 13% |
11.08.2008 maanantai | 09:14:54 aamu | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 80g | 151.8kcal | 21.7g 87kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 7.2g 65kcal 43% |
11.08.2008 maanantai | 11:56:00 aamupäivä | Ratatouille (kesäkurpitsa, paprika, munakoiso, sipuli, tomaatti) | 300g | 123kcal | 2.7g 11kcal 9% | 12g 48kcal 40% | 6.9g 62kcal 51% |
11.08.2008 maanantai | 11:57:57 aamupäivä | Lihapullat.naudan paistijauheliha | 150g | 271.5kcal | 30g 120kcal 44% | 10.4g 41kcal 15% | 12.2g 109kcal 40% |
11.08.2008 maanantai | 14:00:00 päivä | ProFX lo-carb Pähkinä-Nougat | 60g | 222kcal | 30g 120kcal 55% | 12.6g 50kcal 23% | 5.4g 49kcal 22% |
11.08.2008 maanantai | 17:30:00 iltapäivä | Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki | 250g | 140kcal | 21.3g 85kcal 61% | 12.5g 50kcal 36% | 0.5g 5kcal 3% |
11.08.2008 maanantai | 17:30:00 iltapäivä | Danonen Vitalinea Vanilla 0 % sokeria (200 g) | 200g | 94kcal | 9.2g 37kcal 40% | 13.6g 54kcal 59% | 0.2g 2kcal 2% |
11.08.2008 maanantai | 20:00:00 ilta | Porkkanaraaste 200g | 160g | 43.2kcal | 1g 4kcal 9% | 8.5g 34kcal 84% | 0.3g 3kcal 7% |
11.08.2008 maanantai | 20:00:00 ilta | Rusina (Fineli) | 30g | 87.7kcal | 0.8g 3kcal 4% | 18g 72kcal 94% | 0.2g 1kcal 2% |
11.08.2008 maanantai | 20:00:00 ilta | Kananmuna, keitetty (Fineli) | 120g | 171.2kcal | 15g 60kcal 35% | 0.4g 1kcal 1% | 12.3g 111kcal 64% |
11.08.2008 maanantai | 20:00:00 ilta | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 80g | 151.8kcal | 21.7g 87kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 7.2g 65kcal 43% |
Virheprosentti 1.1% Laskettu kokonaisenergia 1680.7kcal Erotus 18.2kcal Kuituja 15.8g | 1635g | 1699kcal | 169.2g 677kcal 40% | 91.1g 365kcal 22% | 71g 639kcal 38% |