KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
04.02.2009 keskiviikko | 09:00:00 aamu | Ruissydän (Vaasan), annos 54g | 54g | 102.6kcal | 3.8g 15kcal 9% | 20g 80kcal 49% | 7.6g 68kcal 42% |
04.02.2009 keskiviikko | 09:00:00 aamu | Mustikkajogurtti (Ingman), annos 200g | 200g | 160kcal | 7g 28kcal 17% | 26g 104kcal 62% | 4g 36kcal 21% |
04.02.2009 keskiviikko | 09:00:00 aamu | Emmental juustoviipaleet Bayernland | 16g | 56.8kcal | 4.5g 18kcal 32% | 0g 0kcal 0% | 4.3g 39kcal 69% |
04.02.2009 keskiviikko | 09:00:00 aamu | Jääsalaatti ruukussa, Pirkka | 15g | 1.5kcal | 0.2g 1kcal 47% | 0.1g 0kcal 34% | 0g 0kcal 19% |
04.02.2009 keskiviikko | 13:00:00 päivä | Lihamureke ja perunamuusi, Saarioinen 700g | 300g | 390kcal | 14.4g 58kcal 15% | 39g 156kcal 39% | 20.4g 184kcal 46% |
04.02.2009 keskiviikko | 13:00:00 päivä | Salaatti, salaattipöydän antimet, ei kastiketta (Fineli) | 100g | 45.5kcal | 1g 4kcal 9% | 5.9g 24kcal 54% | 1.8g 17kcal 38% |
04.02.2009 keskiviikko | 13:00:00 päivä | Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug (Fineli) | 200g | 60kcal | 5.8g 23kcal 43% | 7.2g 29kcal 54% | 0.2g 2kcal 3% |
04.02.2009 keskiviikko | 16:00:00 iltapäivä | Klementiini, annos 80g | 70g | 29.4kcal | 0.4g 1kcal 5% | 5.8g 23kcal 88% | 0.2g 2kcal 7% |
04.02.2009 keskiviikko | 17:26:55 iltapäivä | Klementiini, annos 80g | 70g | 29.4kcal | 0.4g 1kcal 5% | 5.8g 23kcal 88% | 0.2g 2kcal 7% |
04.02.2009 keskiviikko | 18:03:11 ilta | Ruissämpylä, perheleipuri, 60g | 60g | 159kcal | 6.7g 27kcal 17% | 26.8g 107kcal 69% | 2.4g 22kcal 14% |
04.02.2009 keskiviikko | 18:03:23 ilta | MiniLätta kevyt kasvirasvalevite 28% (annos 15 g) | 15g | 43.1kcal | 0.5g 2kcal 4% | 0.9g 4kcal 8% | 4.2g 38kcal 88% |
04.02.2009 keskiviikko | 18:23:36 ilta | Ananasmurska eldorado | 227g | 140.7kcal | 0.9g 4kcal 3% | 33.4g 133kcal 96% | 0.2g 2kcal 2% |
Virheprosentti 4.7% Laskettu kokonaisenergia 1274.7kcal Erotus 56.7kcal Kuituja 14.9g | 1327g | 1218.1kcal | 45.3g 181kcal 14% | 170.8g 683kcal 54% | 45.6g 410kcal 32% |