KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
20.03.2014 torstai | 09:30:00 aamu | Nalle neljän viljan täysjyvähiutaleet (Raisio), annos 30g | 40g | 132kcal | 4.4g 18kcal 14% | 25.2g 101kcal 79% | 1.1g 10kcal 8% |
20.03.2014 torstai | 09:30:00 aamu | Mansikkahillo (Pirkka) | 14g | 25.5kcal | 0.1g 1kcal 2% | 6.2g 25kcal 93% | 0.1g 1kcal 5% |
20.03.2014 torstai | 12:30:00 päivä | Kevyt jauheliha (Atria), annos 100g | 200g | 330kcal | 40g 160kcal 48% | 0g 0kcal 0% | 19g 171kcal 52% |
20.03.2014 torstai | 12:30:00 päivä | Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g) | 195g | 68.3kcal | 3.1g 12kcal 18% | 13.5g 54kcal 79% | 0.2g 2kcal 3% |
20.03.2014 torstai | 12:30:00 päivä | Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g | 25g | 87.5kcal | 7g 28kcal 32% | 0.5g 2kcal 2% | 6.5g 59kcal 66% |
20.03.2014 torstai | 12:30:00 päivä | Pätkis, 18g | 18g | 88.2kcal | 0.6g 3kcal 3% | 11g 44kcal 51% | 4.5g 41kcal 47% |
20.03.2014 torstai | 14:23:02 päivä | Suklaa premium 70 (Marabou), annos 10g | 10g | 60kcal | 0.7g 3kcal 5% | 3.2g 13kcal 22% | 4.7g 42kcal 73% |
20.03.2014 torstai | 17:00:00 iltapäivä | Pirkka vähälaktoosinen kevytmaito | 250g | 112.5kcal | 8g 32kcal 28% | 12g 48kcal 42% | 3.8g 34kcal 30% |
20.03.2014 torstai | 17:00:00 iltapäivä | Kaakao (Oboy, original) | 12g | 44.4kcal | 0.5g 2kcal 4% | 9.8g 39kcal 89% | 0.3g 3kcal 7% |
20.03.2014 torstai | 17:45:00 iltapäivä | Danio stracciatella (Danone), annos 180g | 180g | 232.2kcal | 10.8g 43kcal 19% | 29g 116kcal 50% | 8.1g 73kcal 31% |
20.03.2014 torstai | 17:45:00 iltapäivä | Kananpojan fileesuikale, hunaja (Kariniemi), annos 300g | 150g | 180kcal | 27g 108kcal 60% | 2.6g 10kcal 6% | 6.8g 61kcal 34% |
20.03.2014 torstai | 17:45:00 iltapäivä | Esipaistettu sämpylä (Pirkka), annos 50g | 50g | 127kcal | 4.9g 19kcal 16% | 24g 96kcal 78% | 0.9g 8kcal 6% |
Virheprosentti 0.6% Laskettu kokonaisenergia 1478.9kcal Erotus 8.7kcal Kuituja 11.2g | 1144g | 1487.5kcal | 107.1g 428kcal 29% | 136.9g 547kcal 37% | 55.9g 503kcal 34% |