KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
02.05.2011 maanantai | 15:30:46 iltapäivä | Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen (Fineli) | 250g | 96.4kcal | 0.4g 2kcal 2% | 20.4g 82kcal 96% | 0.2g 2kcal 2% |
02.05.2011 maanantai | 15:30:49 iltapäivä | Milk protein smooth (Myprotein.co.uk), annos 40g | 80g | 296kcal | 68g 272kcal 90% | 5g 20kcal 7% | 1g 9kcal 3% |
02.05.2011 maanantai | 15:30:53 iltapäivä | Mustikka metsä- (Fineli) | 100g | 44kcal | 0.5g 2kcal 6% | 6.4g 26kcal 78% | 0.6g 5kcal 16% |
02.05.2011 maanantai | 15:30:57 iltapäivä | Leusiini 100% jauhe | 5g | 20kcal | 5g 20kcal 100% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
02.05.2011 maanantai | 15:30:58 iltapäivä | Peptopro casein hydrolysate (Myprotein.co.uk), annos 15g | 15g | 54.8kcal | 12.8g 51kcal 96% | 0g 0kcal 0% | 0.2g 2kcal 4% |
02.05.2011 maanantai | 15:31:04 iltapäivä | Kreatiini, annos 5g | 5g | 0kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
02.05.2011 maanantai | 15:34:02 iltapäivä | Salaattisekoitus (Pirkka), annos 175g | 175g | 26.3kcal | 1.8g 7kcal 31% | 3.5g 14kcal 62% | 0.2g 2kcal 7% |
02.05.2011 maanantai | 15:34:10 iltapäivä | Atria naudan paistijauheliha 10% 200g | 400g | 680kcal | 80g 320kcal 47% | 0g 0kcal 0% | 40g 360kcal 53% |
02.05.2011 maanantai | 15:34:27 iltapäivä | Kananmuna kuoreton (Fineli) | 165g | 235.4kcal | 20.6g 83kcal 35% | 0.5g 2kcal 1% | 16.9g 152kcal 64% |
02.05.2011 maanantai | 15:34:38 iltapäivä | Pizzaraaste (Arla), annos 150g | 50g | 170kcal | 13.5g 54kcal 32% | 0.5g 2kcal 1% | 12.5g 113kcal 67% |
02.05.2011 maanantai | 15:38:18 iltapäivä | Kaakao (Oboy, original) | 30g | 111kcal | 1.1g 5kcal 4% | 24.6g 98kcal 89% | 0.8g 7kcal 7% |
02.05.2011 maanantai | 15:38:45 iltapäivä | Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta (Fineli) | 70g | 29.7kcal | 6.9g 27kcal 94% | 0.3g 1kcal 4% | 0.1g 1kcal 2% |
Virheprosentti 1.3% Laskettu kokonaisenergia 1740kcal Erotus 23.5kcal Kuituja 10.5g | 1345g | 1763.5kcal | 210.5g 842kcal 48% | 61.2g 245kcal 14% | 72.6g 653kcal 38% |