KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
05.02.2013
tiistai
08:00:00
aamu
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla) 200g140kcal22g
88kcal
65%
5g
20kcal
15%
3g
27kcal
20%
05.02.2013
tiistai
12:13:05
päivä
Kaalilaatikko, naudanpaisti (Fineli) 250g239.8kcal18.3g
73kcal
32%
31.3g
125kcal
55%
3.5g
31kcal
14%
05.02.2013
tiistai
12:13:39
päivä
Italianpata (Fineli) 30g29.8kcal2.2g
9kcal
30%
2.9g
12kcal
40%
1g
9kcal
30%
05.02.2013
tiistai
14:00:00
päivä
Real proteiini max (Fazer), annos 30g 30g90kcal6.6g
26kcal
30%
8.7g
35kcal
40%
3g
27kcal
31%
05.02.2013
tiistai
14:00:00
päivä
Oivariini, 60 (100g) 5g27.5kcal0.1g
0kcal
1%
0.1g
0kcal
1%
3g
27kcal
99%
05.02.2013
tiistai
14:00:00
päivä
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki 250g140kcal21.3g
85kcal
61%
12.5g
50kcal
36%
0.5g
5kcal
3%
05.02.2013
tiistai
14:00:00
päivä
Mansikka (Fineli) 100g46.5kcal0.5g
2kcal
5%
8.4g
34kcal
90%
0.2g
2kcal
5%
05.02.2013
tiistai
17:30:00
iltapäivä
Italianpata (Blå Band, paistijauheliha), 1 annos 250g 200g238kcal18g
72kcal
31%
19.4g
78kcal
33%
9.4g
85kcal
36%
05.02.2013
tiistai
17:30:00
iltapäivä
Real proteiini max (Fazer), annos 30g 30g90kcal6.6g
26kcal
30%
8.7g
35kcal
40%
3g
27kcal
31%
05.02.2013
tiistai
17:30:00
iltapäivä
Oivariini, 60 (100g) 5g27.5kcal0.1g
0kcal
1%
0.1g
0kcal
1%
3g
27kcal
99%
05.02.2013
tiistai
20:00:00
ilta
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla) 100g70kcal11g
44kcal
65%
2.5g
10kcal
15%
1.5g
14kcal
20%
05.02.2013
tiistai
20:00:00
ilta
Real proteiini max (Fazer), annos 30g 30g90kcal6.6g
26kcal
30%
8.7g
35kcal
40%
3g
27kcal
31%
05.02.2013
tiistai
20:00:00
ilta
Sacla pesto 5g21.9kcal0.3g
1kcal
5%
0.2g
1kcal
4%
2.2g
20kcal
91%
05.02.2013
tiistai
20:00:00
ilta
Tomaatti (Fineli) 37.5g8.5kcal0.2g
1kcal
12%
1.3g
5kcal
74%
0.1g
1kcal
14%
05.02.2013
tiistai
20:00:00
ilta
Joulutorttu luumutäyte (Fineli) 15g59.2kcal0.6g
2kcal
4%
5.6g
22kcal
38%
3.8g
34kcal
58%
Virheprosentti 3%
Laskettu kokonaisenergia 1279.2kcal
Erotus 39.7kcal
Kuituja 14.3g
1287.5g1318.8kcal114.2g
457kcal
36%
115.3g
461kcal
36%
40.1g
361kcal
28%