KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
14.11.2008 perjantai | 06:30:53 aamu | Viini keskiarvo, 8-15 til% alkoholia (Fineli) | 700g | 475kcal | 2.2g 9kcal 38% | 3.5g 14kcal 62% | 0g 0kcal 0% |
14.11.2008 perjantai | 07:23:00 aamu | Kaurahiutaleet, Sydänystävän, 1dl | 52g | 171.6kcal | 8.3g 33kcal 19% | 27g 108kcal 63% | 3.4g 31kcal 18% |
14.11.2008 perjantai | 07:28:00 aamu | Greippimehu, Rybb & Deckers | 230g | 32.2kcal | 2.3g 9kcal 25% | 6.9g 28kcal 75% | 0g 0kcal 0% |
14.11.2008 perjantai | 07:28:14 aamu | UFS Omega-3 (2 tab = 100g) (Ufs), annos 100g | 3g | 0.6kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0.1g 1kcal 100% |
14.11.2008 perjantai | 07:46:00 aamu | Proteiinijauhe Whey 1 33g | 31g | 117.8kcal | 23.3g 93kcal 78% | 1.6g 6kcal 5% | 2.2g 20kcal 16% |
14.11.2008 perjantai | 07:46:00 aamu | Proteiinijauhe Whey 1 33g | 30g | 114kcal | 22.5g 90kcal 78% | 1.5g 6kcal 5% | 2.1g 19kcal 16% |
14.11.2008 perjantai | 12:11:00 päivä | Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g | 200g | 40.6kcal | 1.2g 5kcal 12% | 7.6g 30kcal 75% | 0.6g 5kcal 13% |
14.11.2008 perjantai | 12:12:00 päivä | Oliivi vihreä paprikapasta täytteellä (Figaro) | 20g | 35kcal | 0.4g 2kcal 5% | 0.7g 3kcal 8% | 3.4g 31kcal 87% |
14.11.2008 perjantai | 12:12:12 päivä | Paprika punainen (Fineli) | 20g | 5.9kcal | 0.2g 1kcal 15% | 0.9g 4kcal 71% | 0.1g 1kcal 14% |
14.11.2008 perjantai | 12:12:55 päivä | Kurkku, tuore | 100g | 10kcal | 0.6g 2kcal 24% | 1.7g 7kcal 67% | 0.1g 1kcal 9% |
14.11.2008 perjantai | 12:13:00 päivä | Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso (Fineli) | 60g | 7.6kcal | 0.7g 3kcal 44% | 0.6g 2kcal 38% | 0.1g 1kcal 18% |
14.11.2008 perjantai | 12:13:57 päivä | Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä (Fineli) | 100g | 227.3kcal | 14g 56kcal 25% | 1.7g 7kcal 3% | 18g 162kcal 72% |
Virheprosentti 36.4% Laskettu kokonaisenergia 787.6kcal Erotus 449.9kcal Kuituja 12.1g | 1546g | 1237.5kcal | 75.6g 302kcal 38% | 53.7g 215kcal 27% | 30.1g 271kcal 34% |