KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
19.01.2011
keskiviikko
08:00:00
aamu
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta (Fineli) 105g44.5kcal10.3g
41kcal
94%
0.4g
2kcal
4%
0.1g
1kcal
2%
19.01.2011
keskiviikko
08:00:00
aamu
Kalanmaksaöljy 1tl 5g 4g36kcal0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
4g
36kcal
100%
19.01.2011
keskiviikko
11:00:00
aamupäivä
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria) 360g468kcal64.8g
259kcal
53%
7.9g
32kcal
7%
22g
198kcal
41%
19.01.2011
keskiviikko
11:00:00
aamupäivä
Aurajuusto 30g102kcal6g
24kcal
24%
0g
0kcal
0%
8.7g
78kcal
77%
19.01.2011
keskiviikko
17:30:00
iltapäivä
Mass Whey (Mass nutrition), annos 25g 75g292.5kcal58.5g
234kcal
79%
5.3g
21kcal
7%
4.5g
41kcal
14%
19.01.2011
keskiviikko
20:00:00
ilta
Pehmeän pippurinen broilerin fileesuikale (Atria), annos 200g 360g540kcal57.6g
230kcal
44%
10.8g
43kcal
8%
27.7g
249kcal
48%
Virheprosentti 0.4%
Laskettu kokonaisenergia 1489.2kcal
Erotus 6.2kcal
Kuituja 0.4g
934g1483kcal197.2g
789kcal
53%
24.4g
98kcal
7%
67g
603kcal
41%