KALORILASKURI.fi | |||||||
Päivämäärä | Aika | Ruoka | Määrä | Energia | Proteiini | Hiilihyd. | Rasva |
06.04.2014 sunnuntai | 11:30:00 aamupäivä | Pepperoni, Rainbow | 10g | 2.5kcal | 0.1g 0kcal 18% | 0.4g 2kcal 71% | 0g 0kcal 11% |
06.04.2014 sunnuntai | 11:30:00 aamupäivä | Kananmuna, paistettu (Fineli) | 300g | 605.9kcal | 38.4g 153kcal 25% | 1g 4kcal 1% | 50.5g 455kcal 74% |
06.04.2014 sunnuntai | 15:00:00 iltapäivä | Kanakastike (itäm.curry 5%, kanasuik, hemapa) 600g | 150g | 210kcal | 21.8g 87kcal 40% | 11.9g 47kcal 22% | 9g 81kcal 38% |
06.04.2014 sunnuntai | 15:00:00 iltapäivä | Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa (Fineli) | 150g | 215.3kcal | 14.5g 58kcal 27% | 3g 12kcal 6% | 16.2g 146kcal 68% |
06.04.2014 sunnuntai | 15:00:00 iltapäivä | Salaatti ilman kastiketta (kurkku, tomaatti ym.) | 50g | 6.5kcal | 0.4g 1kcal 22% | 1.1g 4kcal 65% | 0.1g 1kcal 14% |
06.04.2014 sunnuntai | 15:00:00 iltapäivä | Salaattikastike Felix Valkosipuli | 5g | 14.5kcal | 0.1g 0kcal 2% | 0.6g 2kcal 15% | 1.4g 12kcal 83% |
06.04.2014 sunnuntai | 17:53:06 iltapäivä | Sprite zero 1.5l (Cinebrychoff), annos 1500g | 1000g | 12kcal | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% | 0g 0kcal 0% |
06.04.2014 sunnuntai | 18:00:00 ilta | Nicotinell fruit nikotiinipurukumi 2mg 1kpl (Novartis), annos 1g | 22g | 22kcal | 0g 0kcal 0% | 4.4g 18kcal 100% | 0g 0kcal 0% |
06.04.2014 sunnuntai | 19:12:47 ilta | Kurkku (Fineli) | 150g | 16.4kcal | 0.8g 3kcal 26% | 2.1g 8kcal 64% | 0.2g 1kcal 10% |
06.04.2014 sunnuntai | 19:45:00 ilta | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 115g | 218.2kcal | 31.2g 125kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 10.4g 93kcal 43% |
06.04.2014 sunnuntai | 19:45:00 ilta | Tonnikala öljyssä (Fineli) | 115g | 218.2kcal | 31.2g 125kcal 57% | 0g 0kcal 0% | 10.4g 93kcal 43% |
06.04.2014 sunnuntai | 19:45:00 ilta | Kurkku (Fineli) | 20g | 2.2kcal | 0.1g 0kcal 26% | 0.3g 1kcal 64% | 0g 0kcal 10% |
Virheprosentti 0.5% Laskettu kokonaisenergia 1535.5kcal Erotus 8.3kcal Kuituja 1.9g | 2087g | 1543.8kcal | 138.4g 554kcal 36% | 24.7g 99kcal 6% | 98.1g 883kcal 58% |