KALORILASKURI.fi
PäivämääräAikaRuokaMääräEnergiaProteiiniHiilihyd.Rasva
18.03.2013
maanantai
08:30:00
aamu
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g 200g2.6kcal0.6g
2kcal
100%
0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
18.03.2013
maanantai
08:30:00
aamu
Flora margariini 60, annos 10g 10g54kcal0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
6g
54kcal
100%
18.03.2013
maanantai
08:30:00
aamu
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio) 20g66kcal5.4g
22kcal
33%
0g
0kcal
0%
4.8g
43kcal
67%
18.03.2013
maanantai
08:30:00
aamu
Saunapalvikinkku 300g (Hk), annos 11g 20g20kcal2.8g
11kcal
55%
0.9g
4kcal
18%
0.6g
5kcal
27%
18.03.2013
maanantai
08:30:00
aamu
Kaurapalat, Vaasan, 1 viip. = 34 g 68g163.2kcal7.5g
30kcal
18%
25.8g
103kcal
64%
3.3g
29kcal
18%
18.03.2013
maanantai
13:00:00
päivä
Vesi 1000g0kcal0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
18.03.2013
maanantai
16:00:00
iltapäivä
Vesi 400g0kcal0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
18.03.2013
maanantai
16:00:00
iltapäivä
Makaronilaatikko, liha-makaronilaatikko, sika-nauta, tumma makaroni (Fineli) 300g350.1kcal22g
88kcal
26%
26.7g
107kcal
31%
16.7g
150kcal
44%
18.03.2013
maanantai
16:00:00
iltapäivä
Raejuusto, rasvaton, vähälaktoosinen (Fineli) 150g126.4kcal27g
108kcal
87%
3g
12kcal
10%
0.5g
4kcal
3%
18.03.2013
maanantai
18:00:00
ilta
Vesi 1000g0kcal0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
18.03.2013
maanantai
19:00:00
ilta
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g 300g3.9kcal0.9g
4kcal
100%
0g
0kcal
0%
0g
0kcal
0%
18.03.2013
maanantai
19:00:00
ilta
Flora margariini 60, annos 10g 20g108kcal0g
0kcal
0%
0.1g
0kcal
0%
12g
108kcal
100%
18.03.2013
maanantai
19:00:00
ilta
Ruisleipä. fazer ruispuikula 1/2 100g247kcal9.1g
36kcal
16%
44g
176kcal
78%
1.5g
14kcal
6%
18.03.2013
maanantai
19:00:00
ilta
Saunapalvikinkku 300g (Hk), annos 11g 20g20kcal2.8g
11kcal
55%
0.9g
4kcal
18%
0.6g
5kcal
27%
18.03.2013
maanantai
19:00:00
ilta
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio) 40g132kcal10.8g
43kcal
33%
0g
0kcal
0%
9.6g
86kcal
67%
Virheprosentti 2.5%
Laskettu kokonaisenergia 1260.6kcal
Erotus 32.6kcal
Kuituja 14.5g
3648g1293.2kcal89g
356kcal
28%
101.4g
406kcal
32%
55.5g
499kcal
40%