Aloita laihdutus

Kalorilaskuri

1. Uudessa kalorilaskurissa on eri näkymät laihduttajille ja kovaa treenaaville.

2. Merkitse ruuat kalorilaskuriin heti, kun olet syönyt. KAIKKI sivut suunniteltu mobiili- ja tablettilaitteille, ilman erillisen sovelluksen eli appsin asentamista.

3. Uuden kalorilaskurin ruuissa ja juomissa on enemmän ravintotietoja kuin vanhassa Kalorilaskurissa.

4. Uuden kalorilaskurin haku on viisastunut. Ei enää vanhentuneita tuotteita.

5. Uudessa kalorilaskurissa näet annoskoon vaikutuksen jo ENNEN lisäämistä. Enemmän valmiita annoskokoja kuin ennen!

Uusi kalorilaskuri on nimeltään Sulamo.
Siirry uuteen kalorilaskuriin

Tykkää uudesta kalorilaskurista Facebookissa!
Helppo ja nopea käyttää

Helppo
 

Viralliset suositukset

Karppaus

Vähähiilihydraattinen

Valitse itse...

Karppaus

Painokäyrä
Kalorilaskuri ja painonhallinta
Energiatasapaino

Laihdutusnopeus

Kalorilaskuri
Ruokapäiväkirja
Ruokareseptit
Liikuntapäiväkirja

Rekisteröityneiden taulukko

Teemat
Värit

Rekisteröityneiden teemat


Vitamiinit
Kivennäisaineet
Hivenaineet

Vitamiinit, kivennäis- ja hivenaineet
 

Kasvikset
Kuidut
Vesi

Kasviksia Kuituja Vettä

Kalorilaskuri

Kalorilaskuri.fi on henkilökohtainen ravitsemusasiantuntija. Tiedät miten laihdutetaan, mutta tiedätkö mitä etuja saavutetaan, kun tarkkaillaan ravinnon sisältöä ja liikuntaa tarkemmin?

1. Tunnista kaloripommit jo ennen syömistä. Ruoat löydät helposti laajasta elintarvike-tietokannasta (yli 30.000 ruoka- ja juomavaihtoehtoa). Mukana myös annoskoot, joten et välttämättä tarvitse elintarvikevaakaa!

2. Usein laihduttaessa tulee syötyä liian vähän. Järkevä laihtuminen vaatii riittävästi ravintoa ettei elimistö hidastaisi aineenvaihduntaa, eli menisi kuuluisalle "säästöliekille". Ilman tarkkaa seurantaa paino saattaa jumittaa tai laihtuminen tapahtua sieltä mistä ei pitäisi (lue kohta 3).
Sopivan energiavajeen (kalorivajeen) seuraaminen on lähestulkoon mahdotonta ilman tarkkaa ja helppokäyttöistä ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa, jotka kalorilaskuristamme löytyvät.

3. Paino tippuu, mutta mistä? Liian nopeassa laihdutuksessa paino lähtee enimmäkseen nesteistä ja lihaksista. Kalorilaskurin selkeistä piirakoista ja mittareista voit seurata, että perusravintoaineet ovat oikeassa suhteessa ja ruoan laatu on juuri sinulle sopiva (riittävästi kasviksia, kuituja, vettä, proteiinia jne.). Näin toimien paino laskee rasvakudoksen vähenemisen ansiosta, eikä lihasten kustannuksella.

4. Voit käyttää pohjana nykyistä ruokavaliostasi. Kalorilaskurin avulla opit varmasti uutta ruokavaliosi sisällöstä ja näet mitä sinun kannattaa syödä maltillisemmin. Kalorilaskuri antaa sinulle vapauden päättää itse mitä syöt! Huomaat muutamassa päivässä mitä kannattaa syödä enemmän ja mitä vähemmän.

5. Ruokavalio muokkautuu kalorilaskurin käytön mukana terveellisemmäksi kuin itsestään. Mutta kuitenkin niin, että henkilökohtaiset mieltymyksesi säilyvät.

6. Tavoitteet räätälöidään automaattisesti tietojesi perusteella juuri sinulle sopiviksi. Halutessasi voit asettaa kalorilaskuriin omat tavoitteet.

7. Kannustava ilmapiiri auttaa sinua jaksamaan vaikeatkin hetket. Palvelusta löytyy monta erilaista tapaa pitää yhteyttä muihin laihduttajiin, joilla on samansuuntaiset tavoitteet ja paljon kokemusta jaettavaksi. Asiantuntijat ja ammattilaiset käyttävät tätä palvelua ja osallistuvat myös keskusteluihin.

8. Helppo ja nopea käyttää. Kaiken uuden oppimisessa menee hetki, mutta se kannattaa. Sivuston käyttö on todella helppoa. Olemme saaneet hyvää palautetta käytettävyydestä, kalorilaskurin nopeudesta ja palvelun yleisestä toimivuudesta. Mm. eräs iäkkäämpi henkilö ilmoitti jopa oppineensa käyttämään tietokonetta tämän kalorilaskurin avulla!

9. Käy katsomassa tuoreimmat laihdutusblogit tämän sivun vasemmasta ylälaidasta ja totea miten kalorilaskurin käyttäjät ovat menestyneet ja mitä mieltä ovat tästä palvelusta!

10. Laihtuaksesi sinun ei tarvitse olla ravitsemuksen asiantuntija. Korjaa ruokailu- ja liikuntatottumuksiasi kalorilaskurin suosittelemaan suuntaan. Laihdu ja voi paremmin.


Jos olet kiinnostunut tarkemmin tämän kalorilaskurin mahdollisuuksista, lue myös alla oleva asiantuntijoille suunnattu teksti.

Kalorilaskuri.fi ei ole siis ihan tavallinen ruoka- ja liikuntapäiväkirja. Pistä muutama euro tämän kalorilaskurin kokeiluun ja ylläty positiivisesti!

Ammattilaiset ja asiantuntijat

Kalorilaskuri.fi on ammattilaisten ja asiantuntijoiden suosima monipuolinen palvelu, joka vie ruokavalion hallinnan ja liikunnan seurannan aivan uudelle tasolle.

1. Kalorilaskurista löytyy myös Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen koostumustietopankki (Fineli), joka mahdollistaa ruokavalion seurannan 34 ravintotekijän tarkkuudella.

2. Voit määritellä juuri sinulle sopivat tavoitteet. Esim. kiinnitä halutessasi proteiinin sekä rasvan määrän vakioksi ja anna kalorilaskurin laskea hiilihydraattien osuus päivän kulutukseen sopivaksi.

3. Suunnittelu on helpompaa kuin koskaan. Voit etukäteen suunnitella syömiset ja liikunnat niin pitkälle tulevaisuuteen kuin haluat ja muokata niitä helposti, jos suunnitelmat muuttuvat tai toteutus onkin poikkeava. Ota dieettisi ja muut tavoitteesi kokonaisvaltaiseen hallintaan!

4. Näet seurannastasi heti miten eri ruoka-aineen lisääminen tai poistaminen vaikuttaa ruokavalion kokonaisuuteen.

5. Syötä kalorilaskuriin vain kerran tyypillinen palauttava ateriasi. Voit lisätä siitä esim. puolet seuraavalla viikolla, vain yhdellä hiiren klikkauksella.

6. Omistatko sykemittarin? Voit syöttää tähän kalorilaskuriin liikuntakulutukset suoraan kaikista markkinoilla olevista mittareista.

7. Tiedätkö peruskulutuksesi (aineenvaihduntasi)? Voit halutessasi ohittaa kalorilaskurin laskeman peruskulutuksen tai hienosäätää sitä. Kalorilaskurista löytyy myös nk. "Paino teoriassa" -käyrä, jonka avulla voit selvittää tarkan peruskulutuksesi.

8. Voit seurata ravintosi sisältämää vitamiinien, hiven- ja kivennisaineiden määrää (myös kuidut, sokeri, suola, rasvat jne. jne.)

9. Tee ruokapäiväkirjastasi julkinen ja saat muilta palautetta. Voit myös seurata niiden edistymistä jotka ovat julkaisseet tietonsa.

10. Asettamalla räätälöidyt tavoitteet, voit seurata ja hallita kaikkia dieettiin vaikuttavia tekijöitä. Hanki lisää virtaa, energiaa ja vireyttä Kalorilaskuri.fi:n avulla ja saavuta tavoitteesi!

Kalorilaskuri netissä

Kalorilaskuri on kotimainen laihdutuspalvelu netissä.

Laaja elintarvikekirjasto sis. annoskoot, vitamiinit, rasvat, suolat, sokerit, kuidut ym.

Nopea ja helppo käyttää.

Opit muutamassa päivässä terveellisen elämän perusteet.

Asiantuntijat ja ammattilaiset käyttävät palveluamme.

Kalorilaskuri on ollut toiminnassa vuodesta 2004 lähtien.

Laihdutus kalorilaskurin avulla on rentoa ja hauskaa puuhaa!

Sponsorit


Nebula tarjoaa yhteydet

LabyrinttiCopyright 2024 Northmaster Oy - Laihdutus ja painonhallinta jo vuodesta 2004 - Laske painoindeksi